Fashion

Ţinute inspirate de vedete, pe care le poţi recrea cu uşurinţă

Ţinute inspirate de vedete, pe care le poţi recrea cu uşurinţă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cine nu şi-ar dori să aibă acces la rochiile elegante pe care vedetele le poartă pe covorul roşu sau alte ţinute deosebite de zi cu zi? De fiecare dată când are loc un eveniment important de tipul unei premiere de film sau decernarea premiilor pentru cel mai bun artist, te uiţi cu admiraţie la ţinutele pe care le poartă vedetele tale preferate.

Cu toate acestea, nu trebuie să uiţi că în spatele ţinutei lor stă o întreagă echipă de profesionişti care are în vedere până şi cel mai mic detaliu. Partea bună este că nu trebuie să cheltui o sumă mare de bani pentru a recrea ţinutele lor. De multe ori găseşti articole vestimentare similare în magazine, sau poţi să le creezi tu cu puţină inspiraţie.

Costumul elegant

Cu siguranţă ai văzut cel puţin o dată pe Instagram o vedetă care s-a afişat într-un costum bine cambrat, care îi pune în evidenţă atuurile. În ultima vreme acest tip de ţinută a fost foarte apreciat. Există câteva motive pentru care lumea le-a integrat cu succes în garderobă.

În primul rând, nu ai nevoie de prea multă inspiraţie pentru a realiza această ţinută. În al doilea rând, este elegantă şi confortabilă. Şi nu în ultimul rând, se potriveşte indiferent de context sau stil personal.

Fie că alegi un roz intens, verde sau roşu, un astfel de costum te scoate din anonimat şi te face să te simţi încrezătoare şi foarte feminină. Pe piaţă există multe opţiuni în ceea ce priveşte acest tip de costume. Totuşi, nu trebuie să le alegi pe cele mai costisitoare pentru a te simţi ca o adevărată vedetă. Accesoriile simple merg de minune, însă trebuie să le porţi cu încredere.

Rochiile de seară

Toată lumea apreciază o rochie simplă care este şi elegantă în acelaşi timp. De cele mai multe ori, poate fi tentant să îmbraci o pereche de blugi şi un tricou, dar o rochie te va face să te simţi mult mai feminină. De asemenea, o astfel de ţinută te ajută să te remarci în orice împrejurare.

Mai mult de atât, există multe ocazii când poţi purta o rochie elegantă. Poate fi vorba de un cocktail party, o logodnă, o aniversare sau o seară de casino cu prietenii. Te vei simţi confortabil în timp ce încerci diferite activităţi de strategie, dar vei întâlni şi alte persoane şi te vei integra imediat. Taylor Swift, Selena Gomez, Jennifer Lopez şi Heidi Klum au purtat câteva rochii superbe pe covorul roşu şi cu puţină creativitate poţi recrea aceste apariţii reuşite.

Accesorii ce te scot din anonimat

Nu mai este un secret faptul că vedete îşi pun cele mai excentrice accesorii pentru a ieşi din tipar. Ochelarii de soare, pantofii deosebiţi, colierele şi cerceii supradimensionaţi sunt doar câteva exemple.

Problema acestor bijuterii este că, de cele mai multe ori acestea reprezintă o investiţie de moment pe care nu ai fi tentată să o porţi prea des. Aşadar, dacă te atrag accesoriile interesante, ar fi indicat să-ţi achiziţionezi câteva pe care le vei putea purta în mai multe rânduri.

Un corset de piele este un exemplu bun. Din aceeaşi categorie fac parte şi pălăriile, ochelarii de soare cu diferite modele, sau cerceii care reprezintă personaje interesante. Vedetele îşi achiziţionează de obicei aceste accesorii direct de la designeri de top, dar cu puţin noroc le poţi găsi la un preţ redus pe internet sau în magazine care vând produse la mâna a doua.

Ţinute western

Dacă eşti o fashionistă în adevăratul sens al cuvântului, probabil că ai deja în dulap măcar o pereche de ciocate.

Dacă nu, nu este niciodată prea târziu să-ţi achiziţionezi o pereche. Vestea bună este că poţi găsi alternative reuşite la modelele pe care le vezi adesea pe podium. Mai mult de atât, ele se pot purta în diverse combinaţii. Un exemplu bun este alăturarea lor la o rochie, la pantaloni scurţi sau chiar la blugi.

Inspiraţie găseşti pe deplin pe internet. În funcţie de culoarea şi modelul ales, poţi face combinaţii care să se potrivească la birou, pentru o plimbare sau un eveniment mai important.

Indiferent de ţinuta aleasă, nu uita să-ţi iei cureaua. În anumite situaţii se potriveşte şi o pălărie, dar trebuie să ai grijă să nu duci lucrurile într-o altă zonă.

Vedetele poartă mereu ţinute impecabile, pe care lumea le apreciază şi vor să le recreeze acasă. După cum ai văzut, nu îţi trebuie foarte multe resurse pentru a face acest lucru.

 

Comentarii

Modifică Setările