Fashion

Ţinute moderne şi cu decolteuri îndrăzneţe pe covorul roşu la Brit Awards

de admin

Ţinute moderne şi cu decolteuri îndrăzneţe pe covorul roşu la Brit Awards

Pentru britanici, ieri a fost o seară magică şi plină de emoţii, dar şi una eferverscentă. Asta datorită momentelor penibile pe care unele staruri le-au păţit direct pe scenă sau în faţa camerelor de filmat. Ne referim aici la Madonna, care a căzut atât de comic pe scenă, la Kanye West care a trebuit cenzurat non-stop şi la efectele speciale cu flăcări, care au speriat mai mult decât au impresionat. Dar per ansamblu, o seară tare, în care britanicii s-au distrat şi şi-au scos talentele remarcabile la iveală. Pe măsura lor au sosit şi premiile:

Cea mai bună artistă solo

Paloma Faith (FOTO STÂNGA)

Cel mai bun artist solo
Ed Sheeran

Cel mai bun grup britanic
Royal Blood

Cea mai bună artistă internaţională
Taylor Swift

Cel mai bun debut britanic
Sam Smith

Cel mai bun album
Ed Sheeran, X

Cel mai bun single
Mark Ronson featuring Bruno Mars, “Uptown Funk”

Cel mai bun video
One Direction, “You & I”

Însă deliciul l-au făcut vedetele pe covorul roşu, care au mizat, ca în ultima vreme la evenimentele mari, pe decolteuri prea generoase şi rochii prea transparente. Iată cele mai bune apariţii!

Click pe următoarea!

FKA Twigs, iubita lui Robert Pattinson cu care a şi venit la gală şi, mai important decât asta, o cântăreaţă ieşită din comun, a ales o rochie foarte îndrăzneaţă, neagră şi cu motive etnice, în stilul ei caracteristic. Modern şi seducător!

Pe de altă parte, o avem şi pe Rita Ora, artista britanică vestită în ultimele luni pentru rochiile sale cu decupaje extrem de revelatoare. Acum s-a transformat într-o zeiţă cu un bust generos la vedere. Decolteul riscant al rochiei diafane şi aurii au atras toate privirile asupra ei.

Solista trupei Clear's Bandit, Grace Chatto, a ales cea mai cool ţinută a serii, un costum alb, cu capă. Foarte interesant!

Cara Delevingne nu a impresionat prin eleganţă, dar prin stilul original şi atitudinea sa. Modelul a mers pe stilul masculin care o prinde atât de bine, la fel ca şi fosta Spice Girl, Emma Bunton. Aceasta din urmă a ales negrul clasic şi o fundă albă la baza gâtului.

Taylor Swift a dat oarecum chix de această dată, cu apariţia sa tot nepotrivită cu stilul ei. Rochia neagră cu modelul unui dragon pe spate nu este foarte inspirată, dar a reuşit să şocheze puţin publicul.

FOTO GETTY

Modifică Setările