Red Carpet

Ţinute neinspirate la Emmy! Jane Fonda, în centrul atenţiei din cauza outfitului inedit

Ţinute neinspirate la Emmy! Jane Fonda, în centrul atenţiei din cauza outfitului inedit

A fost o seară de pomină! Câştiguri surprinzătoare, cupluri pentru prima dată pe covorul roşu (vezi Ben Affleck şi Lindsay Shokus), vedete la prima apariţie după divorţ (vezi Anna Faris) şi... Jane Fonda. Da, legendara actriţă, care a fost aproape de nerecunoscut atunci când şi-a făcut apariţia la premiile Emmy. Ce să mai, această ediţie a fost piperată, iar apariţiile, multe dintre ele, au fost neflatante, neinspirate şi prost alese. Haideţi să vedem, aşadar, care au fost acele vedete care au dat greş pe covorul roşu!

Anna Faris

A fost prima ei apariţie pe covorul roşu, la un eveniment public, după divorţ, aşa că înţelegem că, poate, Anna n-a fost tocmai în cea mai bună formă când şi-a ales această ţinută. În plus, apariţia nu este neapărat dezastruasă, ci mai degrabă plictisitoare.

Mandy Moore

Ea a purtat o rochie voluminoasă, imitând un tutu imens, care nu a avantajat-o, căci nu i-a pus deloc în evidenţă silueta.

Reese Witherspoon

A fost una dintre marile câştigătoare ale serii şi, de aceea, mulţi critici de modă au spus că apariţia ei a fost, poate, puţin prea casual pentru un eveniment de o aşa anvergură. Totuşi, e clar că ţinuta nu-i vine chiar rău actriţei...

Heidi Klum

Nici apariţia ei n-ar fi fost chiar rea, dacă nu ar fi exagerat cu accesorizarea. Criticii de modă i-au reproşat lui Heidi că a optat pentru bijuterii mult prea voluminoase pentru o apariţie care trebuie să fie finuţă, elegantă...

Jane Fonda

Poate cea mai surprinzătoare apariţie a serii a fost cea a actriţei Jane Fonda. Starul de 79 de ani a îmbrăcat cu această ocazie o rochie superbă, semnată de Brandon Maxwell, pe care a accesorizat-o cu bijuterii spectaculoase din smaralde şi diamante. Şi atunci vă întrebaţi care e problema din moment ce piesele vestimentare au fost cu adevărat spectaculoase... ei bine, unii spun că a fost prea mult şi... nepotrivit pentru vârsta ei! Noi spunem doar că look-ul ei per total a fost unul inedit!

Debra Messing

Apropo de ţinute neinspirate, nici Debra Messing n-a avut prea multă inspiraţie când a decis să se prezinte în această ţinută la Microsoft Theatre. Mulţi au dat vina pe materialul ciudat din care era făcută rochia, iar noi spunem că nici croiul n-a avantajat-o prea tare.

Ajiona Alexus

Un model învechit, cu un croi deloc flatant! Per total, Ajiona a avut o apariţie neinspirată, motiv pentru care-şi merită cu prisosinţă locul în acest top.

Sarah Hyland

Atunci când încerci prea mult se vede! Iar Sarah a depus eforturi grozave ca apariţia ei să fie fără cusur. Din păcate, ea şi-a afişat colanţii modelatori chiar în timp ce poza la panoul evenimentului.

Tracee Ellis Ross

Apropo de ”prea mult”. Tracee a purtat această ţinută mult prea sofisticată, cu un croi care n-a pus-o deloc în evidenţă.

Kathryn Hahn

Şi ei i s-a reproşat acelaşi lucru! Faptul că a ales o rochie care nu o evidenţiază deloc şi care are un croi tare anost. Voi ce părere aveţi?

6.4%
8.08%
12.12%
10.1%
13.47%
25.59%
3.03%
4.04%
5.72%
11.45%