Red Carpet

Ţinute spectaculoase şi apariţii neaşteptate la Festivalul de Film de la Cannes

Ţinute spectaculoase şi apariţii neaşteptate la Festivalul de Film de la Cannes

Cea de-a şaptea seară de ecranizări de la Festivalul de Film de la Cannes a fost din nou un regal de frumuseţe şi rochii care mai de care mai sofisticate pe covorul roşu. Iată că şi de data aceasta, actriţe cunoscute şi cântăreţe, tinere sau din generaţia veche de la Hollywood, au făcut din nou prezenţa la Palais des Festivals. Dintre acestea, câteva dive au apărut pentru prima dată la cea de-a 70-a ediţie a festivalului, care a debutat acum şapte zile, printre care se numără Irina Shayk, Rita Ora şi Naomi Campbell. Cine a purtat cea mai spectaculoasă rochie de la evenimentul de aseară?

Nicole Kidman

Aseară, Nicole Kidman a fost din nou în centrul atenţiei, atât datorită rochiei glamour, dar şi datorită interacţiunii sale prietenoase pe covorul roşu cu modelul Naomi Campbell.  Actriţa de 49 de ani şi supermodelul de 47 nu şi-au putut stăpâni bucuria de a se întâlni şi şi-au oferit câteva îmbrăţişări calde.

Nicole a strălucit din cap până în picioare.

Nicole a făcut o impresie bună în rochia sa de catifea Armani Privé, foarte elegantă, cu motive tradiţionale şi broderii în nuanţe de mov prună şi atingeri de roz pudră.

Amândouă au fost absolut superbe.

Mai multe ţinute în continuarea articolului!

29.96%
3.25%
7.94%
2.89%
16.25%
2.89%
6.86%
2.17%
3.25%
3.61%
3.25%
13%
4.69%