News

Ţinuţi sub papuc. Ce reguli ridicole trebuie să respecte soţii acestor vedete?

Ţinuţi sub papuc. Ce reguli ridicole trebuie să respecte soţii acestor vedete?

Nu te pui cu soţia! Atunci când pune piciorul în prag şi începe să-ţi ordone una şi alta, te conformezi şi cu asta basta! Cam aşa păţesc şi soţii de la Hollywood, care n-au voie să mişte în front şi să se abată de la regulile doamnelor lor, dacă vor să-şi menţină relaţia... să zicem fericită.

Brad Pitt & Angelina Jolie

Înainte de-a fi împreună cu Angie, starul hollywoodian se îmbrăca mai prost şi se dezbrăca mai des (vezi Thelma and Louise şi Meet Joe Black). După ce a devenit umbra celei mai frumoase femei din Cetatea Filmului, Brad şi-a păstrat hainele pe el în filme şi a cerut, prin contract, să nu-şi mai arate fizicul desăvârşit în faţa camerelor de filmat. Şi asemenea gest n-a fost deloc o coincidenţă, ci o cerere venită din partea partenerei lui, pe care el doar o punea în aplicare.

“Pitt a încercat să nu mai apară în nicio scenă de sex cu colegele de platou, de când a întâlnit-o pe Jolie. E îndrăgostit lulea de ea şi vrea să facă tot ce-i cere ea pentru a o vedea fericită”, a declarat un apropiat de-ai fostului cuplu. Dar cum cei doi actori sunt despărţiţi acum, aşteptăm cu interes ca Brad să-şi reia obiceiurile din tinereţe şi să arate tot ce are mai bun şi mai frumos pe marele ecran!

Modifică Setările