News

Toată lumea îl ştie machiat! Cum arată, de fapt, Marilyn Manson? O să fii surprins!

Toată lumea îl ştie machiat! Cum arată, de fapt, Marilyn Manson? O să fii surprins!

Îl ştim aşa. Marilyn Manson este un personaj aparte. A apărut pe piaţa muzicală în 1989, adoptând numele de scenă sub care e cunoscut şi astăzi, care provine de la Marilyn Monroe şi criminalul în serie Charles Manson, din dorinţa de a ilustra diferenţierea societăţii. De-a lungul anilor, Brian Warner, căci acesta este numele lui real, s-a impus graţie talentului muzical, dar şi imaginii controversate.

Ne referim, desigur, la machiajul întotdeauna strident, stilul androgin şi la apariţiile şocante pe la diverse emisiuni muzicale. Culmea e că dacă ne uităm la fotografiile starului din tinereţe, de acum 20-25 de ani, Brian pare un tânăr ca oricare altul, care ar trece cu uşurinţă neobservat daca s-ar afla într-o mulţime.

Aşa arată în adolescentă Marilyn Manson.

Ba am îndrăzni să spunem că nici acum, la cei 48 de ani, n-ar fi observat dacă şi-ar face apariţia fără make-up-ul strident şi fără stilul vestimentar atipic. Nu ne credeţi? Iată câteva imagini în care Marilyn Manson, controversatul artist de metal, apare nemachiat şi pare un bărbat ca oricare altul!

În filmul ”Sons of anarchy”