Beauty

Toată ţara o ştie de la „Asia Express”, dar cum e Ana Morodan în spatele camerelor de filmat

Toată ţara o ştie de la „Asia Express”, dar cum e Ana Morodan în spatele camerelor de filmat camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ana Morodan este considerată una din cele mai influente prezenţe din mediul online românesc şi deţinătoarea uneia din cele mai recognoscibile imagini publice. Autentică şi mereu surprinzătoare, Ana Morodan a devenit, în ultimii ani, o sursă de inspiraţie pentru publicul feminin din România.

Revenită în ţară, după experienţa filmărilor pentru reality show-ul Asia Express, Ana Morodan a devenit parte a campaniei Top Line Unalike Beauty şi dezvăluie, într-un interviu acordat www.toplineshop.ro, care este ritualul său zilnic de îngrijire şi ce anume a ajutat-o să aibă un ten ferm şi radiant, chiar şi în condiţiile vitrege din timpul filmărilor din Sri Lanka şi India, unde, în cea mai mare parte a timpului, nu a folosit machiaj.

“După ani de zile de “Doamne-ajută, fie cum o fi”, am ajuns astăzi la: fond de ten cu factor de protecţie, pudră liberă, apoi blush, fard de sprâncene, eyeliner, mascara şi ruj. Nu, încă nu mă pricep cu contouring-ul, dar plănuiesc ca anul ăsta să bifez şi pe zona asta. Am avut şi eu o perioada în care foloseam orice îmi cădea în mână şi testam toate zecile de produse care ajungeau la mine pe birou, până când mi-am intoxicat tenul. Pentru mine acum funcţionează cel mai bine curăţarea facială cu apă de trandafiri sau apă de faţă, apoi crema cu protecţie UV, iar seara folosesc serumurile personalizate pentru nevoile feţei mele de la Universkin, Serum Magistral Dermatologie Functionelle. Aşa rezultate n-am vazut în viata mea de la nimic. Tenul meu arată implecabil şi mi se pare că, de cand îl folosesc (n.r. serul Universkin), mi s-a estompat inclusiv cuperoza”, a declarat Ana Morodan pentru www.toplineshop.ro.

Ana dezvăluie că a urmat o procedură care a ajutat-o să aibă tenul ferm şi întinerit înainte de a merge în India la filmările pentru Asia Express.

“Acum ceva timp am tot auzit la prietenele mele de un aparat “minune”. În primă fază nu le-am băgat în seamă, apoi au trecut câteva luni şi tenul lor arăta tot mai fresh. Le-am întrebat dacă şi-au făcut ceva la faţă şi mi-au povestit din nou de acest Ultraformer. Înainte să plec in Asia Express am făcut şi eu procedura. Vă spun drept că, la cât am urlat pe toata durata filmărilor, ar fi trebuit să-mi cadă faţa de vreo 30 de ori, însa toată lumea îmi spune că, deşi nu eram machiată, arătam foarte bine. Vă zic sigur că e de la acest Ultraformer”, a dezvăluit Ana Morodan pentru www.toplineshop.ro.

Cât despre ritualul pentru păr, Ana declară că foloseşte două produse care dau rezultate în cazul ei, iar tranziţia la bllond i-a oferit o nouă perspectivă asupra a ce înseamnă feminitate. “Anul trecut spuneam cu mândrie că îl prefer natural, că am păr de abanos natural şi că nu am de gând să mă vopsesc niciodată. Eh, toată convingerea mea s-a dus pe apa sâmbetei de când Sorin Stratulat mi-a propus să ma vopsească blondă. Ştiu că pare clişeic, dar, din momentul în care m-am văzut blondă, toată percepţia mea asupra feminităţii mele s-a schimbat radical. Blondes do have more confidence.

Folosesc mereu o gamă pentru părul blond care conţine şampon, mască de hidratare, cu care stau cam zece minute, şi soluţie de volum. Pielea o hidratez mereu cu lapte de corp şi, o dată la câteva zile, cu ulei de corp. Mai folosesc şi apă de corp şi ulei de corp cu glitter. Mereu mi-a luat ochii orice străluceşte”, a adăugat aceasta în interviul Unalike Beauty.

Ana Morodan foloseşte produse de îngrijire a tenului precum crema Academie Jeunesse Eternelle, fiolele Babor Grand Cru,  masca Babor Oxygen Foam Cleasing Mask, masca pentru ochi Guinot Yeux, iar pentru protecţie solară stick-ul Academie.

Printre produsele pentru îngrijirea părului se află gama Defy Damage de la Joico, crema Style Sign Curl Control pentru bucle de la Goldwell, spray-ul pudră pentru volum de la Kevin.Murphy.

La capitolul machiaj, Ana Morodan are produse Kryolan (ruj mat roşu, eyeliner negru, blush şi pudră pulbere), fond de ten cu SPF 50 Sun Make-up de la Babor, iar pentru îngrijirea unghiilor foloseşte şi produse CND (lac de unghii şi top coat Vinylux, ulei pentru cuticule Solar Oil).

Tratamentul de lifting nechirurgical, Ultraformer, despre care Ana Morodan vorbeşte în interviu, este disponibil în Centrele Silhouette din Bucureşti, iar produsele de machiaj şi de îngrijire a tenului şi a părului, folosite de Ana Morodan, se găsesc în magazinele Top Line şi pe www.toplineshop.ro.  

Fiecare celebritate şi fiecare influencer are propriul stil, o imagine individuală, clar conturată, propriile opinii şi aspiraţii, aşa cum fiecare follower al lor, fiecare dintre noi, este unic în felul său. Nu există un şablon de frumuseţe, nu există perfecţiune. Fiecare dintre noi este frumos în felul său şi o sursă de inspiraţie şi admiraţie pentru cei din jur. Frumuseţea şi evoluţia vin din diversitate şi toleranţă. Tocmai de aceea, Top Line România continuă să celebreze frumuseţea unică a fiecăruia dintre noi aducând în lumina reflectoarelor poveştile impresionante ale unora din cei mai apreciaţi influenceri ai momentului.

Modifică Setările