News

Toate femeile cu care Kevin Spacey a pretins că s-a iubit

Toate femeile cu care Kevin Spacey a pretins că s-a iubit

Lumea lui Kevin Spacey se prăbuşeşte precum piesele de domino, ca să parafrazăm motto-ul celebrului serial de pe Netflix.

Un serial care, la mai puţin de 24 de ore după ce Kevin Spacey a anunţat că este gay (într-o încercare de a distrage atenţia de la acuzaţiile de agresiune sexuală asupra unui minor), a fost anulat de cei de la Netflix, după terminarea celui de-al şaselea sezon, aflat acum în producţie.

Deşi căderea lui Spacey în dizgraţie nu are nicio legătură cu anunţul privind sexualitatea lui, ci cu abuzul asupra lui Anthony Rapp, pe când acesta avea 14 ani, nu putem să nu trecem în revistă toată încercările lui Spacey, din trecut, de a se afişa ca heterosexual.

Lăsând deoparte insistenţa cu care declara, în interviuri, că are relaţii sexuale cu femei, mai dubios este că actorul s-a afişat timp de mulţi ani în compania sexului slab, două dintre nume fiind foarte cunoscute.

Kevin Spacey nu a fost căsătorit şi n-a avut copii, dar a avut... relaţii destul de lungi cu câteva femei. Primul nume este cel al actriţei April Winchell, cu care Spacey s-a iubit după ce a terminat liceul, în 1976.

April Winchell

În anul 2000, la gala Premiilor Oscar la care Kevin Spacey a câştigat trofeul pentru cel mai bun actor pentru rolul lui din filmul American Beauty, starul a apărut alături de Dianne Dreyer, de profesie scenaristă, cu care ar fi avut o relaţie între anii 1992 şi 2000.

Kevin şi Dianne Dreyer

După despărţirea de Dianne, s-a zvonit că Spacey se întâlneşte cu colega sa din filmul Pay It Forward, actriţa Helen Hunt.

Helen Hunt şi Kevin Spacey

Până în anul 2014, despre viaţa amoroasă a lui Spacey nu s-a mai scris nimic. În acel an, însă, despre actorul din House of Cards s-a zvonit că se iubeşte cu actriţa Jennifer Jason Leigh, o relaţie care a rămas, însă, mai mult la statutul de zvon, deoarece au apărut puţine informaţii despre acest presupus cuplu.

Jennifer Jason Leigh

"În viaţa mea, am avut relaţii atât cu femei, cât şi cu bărbaţi. Am iubit şi am avut întâlniri romantice cu bărbaţi pe toată perioada vieţii mele şi aleg acum să trăiesc ca un homosexual", a declarat, ieri, printre altele, Kevin Spacey în comunicatul lui.

Dar, după cum spuneam, nu sexualitatea lui Spacey este o problemă în acest nou scandal.

Foto: getty images

Modifică Setările