Gossip

Tom Cruise şi-a abandonat de un an fiica!

de admin

În ciuda purtătorului de cuvânt al actorului, care susţine că Tom şi-a vizitat fiica fără ştirea presei, surse din anturajul lui Katie Holmes îl acuză că o neglijează pe Suri de mai bine de un an...

În ultimele luni, Tom Cruise a fost foarte prins cu filmările celei de-a cincea părţi a blockbusterului "Mission Impossible", iar după terminarea filmărilor, a avut doua saptamani libere în care nu i-a dat niciun semn lui Katie Holmes, pentru a-i cere s-o vadă pe Suri. Iar asta, spun surse din anturajul lui Katie, este cu atât mai dezamăgitor cu cât, în duminica de Paşte, a avut timp să se vadă cu fiul lui adoptat, Connor, cu care a fost la un meci de baschet în Tampa, Florida. În plus, după această pauză, Tom a plecat deja în Atlanta, unde va sta 90 de zile, fiind ocupat cu filmările altei pelicule.

Luna trecută, revista InTouch a mers mai departe, susţinând că, de fapt, actorul nu şi-ar fi văzut fiica de nu mai puţin de... 540 de zile. Ce-i drept, ultima fotografie surprinsă de paparazzi cu Tom alături de Suri datează din septembrie 2013, la un an de la divorţul de Katie Holmes /poza postată de noi a fost surprinsă în 2012). Se prea poate ca această distanţare să fie cauzată şi de faptul că Tom şi fosta soţie nu-şi mai vorbesc, orice problemă legată de copilul lor fiind rezolvată prin intermediari. Însă purtătorul de cuvânt al superstarului declară că nu e nevoie de poze pentru a dovedi de câte ori s-a întâlnit tatăl cu fiica şi că Tom a vizitat-o în privat pe Suri.

Foto: WENN

Modifică Setările