Gossip

Tom Cruise are o relaţie cu sosia fostei sale soţii?

de admin

Tom Cruise are o relaţie cu sosia fostei sale soţii?

Face ce face şi tot la Katie Holmes se gândeşte Tom Cruise.Se pare că nu îi este atât de uşor să o dea uitării pe femeia care i-a dăruit un copil. Mai nou, actorul pare să fi pus ochii pe o femeie care îi seamănă perfect fostei sale soţii.

Cum a găsit-o? Ei bine, n-a căutat-o prea mult, căci tânăra face parte din staff-ul actorului. Vorbim de Emily, asistenta în vârstă de 22 de ani, care este în permanenţă în prezenţa actorului în vârstă de 52 de ani.

După spusele celor care se află cu ei pe platourile de filmare, între cei doi s-a înfiripat ceva, iar Tom Cruise flirtează de fiecare dată când are ocazia cu simpatica Emily, care pare copia fidelă a lui Katie Holmes.

Aceste spuse sunt susţinute şi de un reportaj făcut de publicaţia Us Weekly, anul trecut. Pe atunci, se spusese că cei doi au ieşit şi la o primă întâlnire şi că totul a decurs perfect între ei, însă vor să ţină totul secret.

Şi cum aceste zvonuri s-au înmulţit în ultima perioadă, actorul a fost întrebat dacă se întâmplă ceva sau nu între el şi frumoasa brunetă. După cum era de aşteptat, Tom Cruise a negat orice legătură cu Emily, replicând că sunt doar prieteni şi colegi de muncă.

Momentan, actorul se află în Georgia pentru a filma pelicula „Mena”, care va fi lansat în anul 2017.

Sursa foto: Pinterest - Hepta

Modifică Setările