News

"Tom Cruise aşteaptă până creşte fiica lui, Suri, ca s-o ia de lângă mama ei şi s-o dea pe mâna scientologilor!"

"Tom Cruise aşteaptă până creşte fiica lui, Suri, ca s-o ia de lângă mama ei şi s-o dea pe mâna scientologilor!"

Cine spune asta? Inamica actorului, fostă scientoloagă şi ea, actriţa Leah Rimini, care spune că ştie multe secrete despre Tom Cruise

"Scientologia o consideră pe Katie Holmes o persoană supresivă, deci un duşman, de aceea Tom crede, asemenea tuturor scientologilor, că nu poate avea conexiunea dorită cu fiica lui, Suri. Aşa că sunt sigură că Tom are un plan: să aştepte până Suri mai creşte, ca apoi s-o ademenească în rândurile scientologiei şi s-o ia de lângă mama ei", a declarat Leah Rimini pentru New York Post. Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de 7 ani - ultima poză cu el alături de Suri datând din 2013.

Cu ocazia aceleiaşi discuţii, actriţa de 50 de ani (foto sus) a povestit că a fost foarte surprinsă când a aflat că Holmes l-a părăsit brusc pe Tom Cruise în 2012. "Am cunoscut-o pe Katie când era în biserica scientologică şi părea foarte îndoctrinată de lumea lui Tom. Cu timpul, am înţeles că a făcut ceea ce a făcut pentru a-şi proteja fiica. De aceea, sunt mândră de Katie că a luat-o pe Suri dintr-un mediu care ar fi putut fi extrem de toxic şi periculos pentru ele şi relaţia lor mamă-fiică." Leah Rimini ştie cel mai bine asta: ea a fost crescută încă de la 9 ani în rândurile scientologiei, după ce mama ei a intrat în această biserică, şi a părăsit controversatul cult în 2013, după ce nu a mai fost de acord cu deciziile manageriale ale liderului organizaţiei, David Miscavige.

Foto: Getty Images

Comentarii