News

Tom Cruise i-a „interzis” fostei soţii, Nicole Kidman, să participe la nunta fiului lor

Tom Cruise i-a „interzis” fostei soţii, Nicole Kidman, să participe la nunta fiului lor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Regulile scientologiei sunt foarte clare: cine nu este adept, nu este primit! Iar cum Tom Cruise e un fel de cap al Bisericii Scientologice, era de aşteptat să fie cât se poate de riguros cu regulile.

Aşa se face că Nicole Kidman a ajuns să nu fie primită la nunta propriului fiu. Chipurile, Tom Cruise, actorul cu care aceasta a fost căsătorită şi alături de care a adoptat doi copii, i-a interzis să se prezinte la nunta lui Connor, fiul lor. Acesta din urmă este, de asemenea, adept al bisericii scientologice, aşa cum este şi aleasa inimii sale.

”Tom este în spatele acestei decizii şi ce spune el este literă de lege. L-a făcut pe Connor s-o sune şi să-i spună”, a declarat o sursă pentru RadarOnline, precizând că Nicole nu este binevenită la nunta propriului fiu.

Mai mult de atât, sursa respectivă a declarat că tânărul îl priveşte pe tatăl lui adoptiv ca pe un lider absolut şi că n-ar îndrăzni nicicând să nu-l asculte. ”Venerează pământul pe care calcă tată lui”, a declarat sursa citată de RadarOnline.

Totuşi, nu e chiar o surpriză pentru Nicole Kidman, despre care se spune că s-a distanţat destul de mult de cei doi copii adoptaţi alături de Tom Cruise, aceştia alegând să rămână cu actorul după divorţ. Între timp, Nicole a devenit mamă biologică a două fetiţe în timpul mariajului cu actualul soţ, cântăreţul de muzică country, Keith Urban.

Modifică Setările