Gossip

Tom Cruise luptă pentru custodia lui Suri

Tom Cruise luptă pentru custodia lui Suri

U.S actor Tom Cruise and his daughter Suri strolling around their apartment then they stoping by a ice cream store in The East Village in New York, NY on October 18, 2008. Photo by Guerin-Kis Derdei/ABACAPRESS.COM (Photo by Philip Ramey/Corbis via Getty Images)

După trei ani în care fosta soţie i-a interzis să-şi vadă fetiţa, actorul vrea să-i dea lovitura de graţie lui Katie Holmes. Revedere emoţionantă. În sfârşit, Tom şi-a putut vedea fiica, după „pauza de 1.000 de zile“, iar acum promite o răzbunare pe măsura averii lui de 618 milioane $. Tom Cruise (54) şi Katie Holmes (37) au fost protagoniştii uneia dintre cele mai comentate po­veşti de dragoste de la Hollywo­od, dar şi ai celui mai halucinant divorţ. După ce actriţa şi-a făcut bagajele în ascuns şi a plecat val-vârtej cu fetiţa lor, Suri, mai îna­inte ca Tom şi cohorta lui de scientologi s-o poată opri, presa a început să scormonească în vieţile lor şi să scoată la iveală detalii sor­dide despre regimul la care era supusă Katie în cei cinci ani şi jumătate de mariaj. Pentru a evita ca scandalul ce viza Biserica Scien­tologică şi cutumele ei să escaladeze şi mai mult, în primele luni ce-au urmat divorţului din 2012, Tom Cruise a fost de-acord ca Suri să rămână în custodia mamei sale. Ulterior, însă, el a cerut insistent în instanţă să-i fie îngăduit să-şi vadă copilul.

Acum în vârstă de zece ani, Suri a avut ocazia să-şi revadă tatăl după trei ani de la separarea părinţilor ei – o perioadă pe care Tom Cruise a numit-o „pauza de 1.000 de zile“ impusă de Katie, care a reuşit în tot acest timp să-l ţină departe invocând perico­lul „scientologizării copilului“. Dar chiar dacă Tom e unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai acestei secte de la Hollywood, niciun ju­decător n-a putut prelungi la nesfârşit acest regim dictat de pretenţiile fostei soţii. Aşa se face că, în iulie, la iniţiativa surorii lui Tom, Lee Anne De Vette, actorul a avut parte de-o petrecere aniversară în avans în Cotswolds, unde se afla pentru filmările la The Mummy, iar cadoul suprem a fost... aducerea lui Suri pentru o săptămână – cu care Katie a fost forţată să fie de-acord, trimiţându-i drept însoţitori o bonă şi un bodyguard.

Astfel, tată şi fiică şi-au putut spune tot ce nu şi-au spus în aceşti trei ani. S-au bucurat de peisajele rurale englezeşti, s-au plimbat prin Londra, iar Tom i-a promis lui Suri că nu vor mai sta niciodată atât de mult timp despărţiţi. O promisiune care o pune în gardă pe Katie, la urechile căreia a ajuns faptul că fostul ei soţ îşi va reactiva armele şi va cere în instanţă custodia fetei. Mai mult, Tom vrea ca fiica lui să fie integrată cultului scientologic, pe modelul celorlalţi doi copii ai săi adoptaţi, Bella (23) şi Connor (21). Unde mai pui că vila în care s-a mutat actorul, Saint Hill Manor, de la periferia Londrei, aparţine tot Bisericii Scientologice! Dacă, într-adevăr, zvonurile se confirmă, actriţa va primi citaţie chiar primăvara viitoare. Şi e greu de crezut că, de data aceasta, îl va mai putea ţine de­parte pe Tom, mai ales că acum, la vârsta de zece ani, şi Suri poate fi întrebată de judecă­tor la care dintre părinţi vrea să stea.

Modifică Setările