News

Tom Cruise, speriat de accidentul lui George Clooney? Mesajul transmis de actor

Tom Cruise, speriat de accidentul lui George Clooney? Mesajul transmis de actor

PARIS, FRANCE - JULY 12: Tom Cruise attends the Global Premiere of 'Mission: Impossible - Fallout' at Palais de Chaillot on July 12, 2018 in Paris, France. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images for Paramount Pictures)

Recunoscuţi pentru pasiunea pe care o au pentru automobilele pe două roţi, Clooney şi Cruise au fost văzuţi des pe motocicletă sau scuter. Din păcate, mersul pe scuter îi putea fi fatal lui Clooney, care a intrat frontal într-o maşină zilele trecute.

Prezent în Franţa, la Paris, unde a avut loc premiera de gală a celei de-a şasea părţi a filmului „Misiune Imposibilă“, Tom Cruise a vorbit despre accidentul din Italia al lui George Clooney.

„Ai grijă de tine şi fă-te repede cât mai curând. Îţi stă foarte bine pe motocicletă şi sper că eşti ok. Nu mi-a venit să cred că ai făcut accident. Îţi doresc tot binele din lume, prietene“, a fost mesajul lui Tom Cruise pentru George Clooney.

Întrebat de reporteri dacă accidentul lui Clooney l-a speriat şi astfel va renunţa la mersul pe motocicletă, Tom Cruise a spus că pasiunea este prea mare: „Niciodată nu voi renunţa. Motocicleta mă va scoate pe mine la pensie. Eu nu voi scoate niciodată motocicleta la pensie“.