News

Tom Hanks, cu barbă albă şi plin de riduri. Actorul mizează pe un look care nu îl avantajează FOTO

Tom Hanks, cu barbă albă şi plin de riduri. Actorul mizează pe un look care nu îl avantajează FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood e astăzi de nerecunoscut. Tom Hanks arată mai mult ca Moş Crăciun decât ca Forrest Gump. Starul are faţa apăsată de riduri, iar barba albă pe care o poartă îi schimbă total fizionomia. Acesta este lookul pe care actorul l-a adoptat de ceva vreme şi cu care are şanse să obţină doar roluri de vârstnic.

Tom Hanks are o avere estimată la 350 de milioane de dolari şi figurează pe locul trei în topul celor mai bogaţi actori, după Harrison Ford şi Samuel L. Jackson.

Tom a avut noroc pe plan financiar, dar nu a dat rateuri nici sentimental. Actorul şi Rita Wilson reprezintă unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, ei fiind căsătoriţi de peste 30 de ani.

Tom şi Rita s-au cunoscut pentru prima dată în 1981, pe platoul pentru sitcomul ''Bosom Buddies'', şi s-au întâlnit din nou în 1985, în timp ce filmau pentru producţia ''Voluntees''. El lăsa atunci în urmă un alt mariaj. „Se zice că o căsnicie e muncă grea. Nu, nu este. Uneori trebuie să treci peste diverse situaţii, iar viaţa este plină de surprize. Este minunat să ştii că cineva te aşteaptă acasă după o zi grea’’, mărturisea Tom.

Cei doi s-au căsătorit în 1988 şi au doi băieţi, Chester Marlon, 24 de ani, şi Truman Theodore, 19 ani.

De asemenea, Hanks mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, actorul Colin Hanks, în vârstă de 37 de ani, şi scriitoarea Elizabeth, 32 de ani, apropiaţi, de altfel, de mama lor vitregă.

Tom Hanks îl va juca pe fostul manager al lui Elvis Presley, colonelul Tom Parker, într-o nouă ecranizare. Loanne Parker s-a declarat entuziasmată la gândul că Tom îl va juca pe fostul sau sot şi speră că performanţa lui va schimba percepţia lumii despre Parker, care e văzut mai mult ca un ticălos decât ca un erou.

 
 
 

 

Modifică Setările