News

Tom Hardy este de nerecunoscut. Cât de mult s-a transformat pentru un rol!

Tom Hardy este de nerecunoscut. Cât de mult s-a transformat pentru un rol! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

LONDON, ENGLAND - MARCH 06: Tom Hardy attends 'The Prince's Trust' and TKMaxx with Homesense Awards at London Palladium on March 6, 2018 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/Getty Images)

Este unul dintre cei mai răvniţi bărbaţi de la Hollywood şi, ca un actor profesionist, ar face orice schimbare este necesară pentru un rol cu potenţial de Oscar.

Tom Hardy (40 de ani), a renunţat la podoaba capilară şi la barbă pentru noul film în care joacă. Actorul a fost surprins cu acest nou look în New Orleans, Louisiana, pe platourile de filmare ale peliculei "Chasing Fonzo". Starul ras în cap, îmbrăcat într-un tricou sport,  părea de nerecunoscut, în timp de purta în mână un  manechin cu o perucă.

Hardy va juca în pielea unui personaj controversat, Al Capone, de aici şi această transformare dramatică. Şi-a ras chiar şi sprâncenele pentru a fi cât mai aproape de imaginea personajului pe care îl va interpreta. Acum poartă perucă şi este de nerecunoscut în pielea celebrului gangster.

Iată cele mai noi fotografii cu el!

Foto: Arhiva OK!, Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările