News

Tom Jones, ameninţat de soţie că-l castrează din cauza infidelităţilor lui. “Soţia mă bătea de mă învineţea”

Tom Jones, ameninţat de soţie că-l castrează din cauza infidelităţilor lui. “Soţia mă bătea de mă învineţea” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Interpretul hiturilor Sex Bomb şi It's Not Unusual a fost, de-a lungul vieţii sale, nu numai un muzician de mare succes, ci şi un seducător în serie, în ciuda faptului că era însurat.

Sir Tom Jones, în vârstă de 80 de ani acum, a cucerit întreaga lumea cu vocea sa începând cu anii '60, în special pe reprezentantele sexului frumos, care-l considerau irezistibil. Şi, deloc surprinzător, starul a profitat din plin de notorietatea şi farmecul său.

Melinda Trenchard (Linda) a fost căsătorită cu cântăreţul până la moartea sa, în 2016. Cei doi fuseseră iubiţi încă din liceu şi au decis să-şi petreacă tot restul vieţii lor împreună, încă de la 16 ani. Tom a declarat, la un moment dat, că Trenchard „mă bătea de mă învineţea” atunci când citea câte un articol despre relaţiile lui extraconjugale.

Atunci când a stat de vorbă cu cei de la The Daily Mail, Jones a declarat următoarele: „M-a bătut rău într-o seară. I-am zis că-mi părea rău, dar ea stătea cu ziarul în mână şi avea mulţi nervi... atunci i-am arătat cu degetul spre bărbie şi ea zbang, mi-a şi tras una. Şi a continuat să mă lovească.” Starul n-a precizat atunci despre ce aventură era vorba, însă, în 2015, tot el a recunoscut că soţia lui s-a înfuriat, la un moment dat, din cauza unei relaţii intime pe care el o avusese cu Miss World, Majorie Wallace, pe plaja din Barbados, în 1976.

Modifică Setările