News

Tom Jones spune adevărul despre relaţia cu Priscilla Presley

Tom Jones spune adevărul despre relaţia cu Priscilla Presley

52288264 Celebrities enjoy a night out at Craig's in West Hollywood, California on January 19, 2017. Celebrities enjoy a night out at Craig's in West Hollywood, California on January 19, 2017. Pictured: Priscilla Presley, Tom Jones FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

La începutul acestui an, paparazzi i-au surprins pe Tom Jones şi pe văduva lui Elvis Presley, Pricilla, luând masa în restaurantul Craig, de la Hollywood. De atât a fost nevoie pentru a se zvoni că aceştia doi au o relaţie amoroasă, mai ales că sunt doi oameni liberi. Au fost surprinşi împreună, însă Tom Jones spune că sunt doar prieteni buni. Ei bine, acum, juratul de la The Voice a vrut să vorbească despre relaţia cu Priscilla, pentru a restabili adevărul. Tom Jones a declarat, aşadar, că el şi văduva lui Elvis sunt doar buni prieteni, nicidecum parteneri sau iubiţi. ”Priscilla este o prietenă. O cunosc de foarte mulţi ani. Însă nu e adevărat că suntem într-o relaţie sau că ieşim la întâlniri. Suntem doar prieteni. Însă, prieteni buni”, a declarat Tom Jones pentru ”Daily Star Sunday”.

Amintim că Tom Jones (76) şi actriţa americană în vârstă de 71 de ani se cunosc de câţiva zeci de ani, după ce muzicianul s-a împrietenit cu regretatul soţ al Priscillei, care s-a stins din viaţă în 1977. Priscilla a fost căsătorită cu Elvis din 1967 până în 1973, când au decis să divorţeze. Tom, pe de altă parte, a fost un bărbat căsătorit timp de 59 de ani, soţia lui murind de cancer acum un an.

foto: Hepta

Modifică Setările