Evenimente

Toni Braxton îşi întreţine frumuseţea cu un...vibrator. Ce spune dermatologul despre această practică

Toni Braxton îşi întreţine frumuseţea cu un...vibrator. Ce spune dermatologul despre această practică camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Toni Braxton a împărtăşit câteva secrete din rutina ei de frumuseţe. Pe lângă faptul că a dezvăluit că este o mare fană a produselor de îngrijire a pielii din farmacie, artista a vorbit şi despre instrumentul ei favorit de masaj facial: un vibrator.

Nu e o glumă. Artista în vârstă de 53 de ani le-a povestit chiar şi pe Twitter fanilor despre instrumentul ei inteligent de îngrijire a pielii.  "Secretul meu adevărat de frumuseţe? Da, ok, este un vibrator! Dar folosesc asta doar pe faţă... sincer! Sunt 3 setări... dar nu v-aş sfătui să-l puneţi pe 3”.

Desigur, oamenii s-au lansat imediat în comentarii, lăsând mesaje de genul „Ei bine, asta este interesant” şi „Oh, wow”.

Braxton foloseşte vibratorul pentru a-şi masa pur şi simplu faţa, concentrându-se pe suprafaţa de sub ochi, unde, de multe ori, apar anumite umflături. După ce a a lăsat instrumentul să îi mângâie faţa, Braxton spune. „Este un vibrator, dar furnică toţi muşchii feţei, îi activează şi lucrează” Apoi, ea precizează: „Nu l-am folosit pe altceva decât pe faţă, OK?

Desigur, nu ne-am putut abţine să nu ne întrebăm dacă acest lucru chiar are beneficii, aşa că am apelat la dermatologul Joshua Zeicher. Iată ce a avut de spus!

„Există date limitate care arată că instrumentele de masaj cu vibraţii pot ajuta la stimularea colagenului şi, de asemenea, la îmbunătăţirea efectelor produselor tale atunci când ambele sunt utilizate împreună”, spune el. „Există o varietate de instrumente de masaj facial disponibile în prezent pe piaţă, dar folosirea vibratorului realizează o activitate similară. Trebuie doar să ai grijă să nu foloseşti o setare prea mare, să nu aplici prea multă presiune şi, desigur, să te asiguri că este igienizat corespunzător, asta dacă l-ai fost folosit anterior pentru o altă parte a corpului”.

 

 

Modifică Setările