News

Toni Grecu, internat de urgenţă în spital. Fostul membru al grupului Divertis are coronavirus

Toni Grecu, internat de urgenţă în spital. Fostul membru al grupului Divertis are coronavirus

Toni Grecu are coronavirus, iar starea lui nu este una uşoară. Fostul membru al grupului Divertis este internat la spitalul Matei Balş.

Actorul a ajuns la spital după câteva zile de la primele simptome. “A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare şi tratament. Acum se află într-o stare ameliorată faţă de cea din momentul internării. Evoluează spre bine. Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toţi ceilalţi colegi ai săi de salon”, a spus soţia actorului pentru Libertatea.

Toni Grecu mărturisea de curând că duce dorul vremurilor de altădată.

"Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu, potrivit mediafax.ro.

 

Modifică Setările