Fashion

Top cel mai prost îmbrăcate vedete la gala Globurilor de Aur!

de admin

Evident, există şi reversul medaliei: dacă am vorbit de cele mai frumoase rochii cu care celebrităţile au apărut pe red carpet, acum a venit rândul nefericitelor, să spunem aşa, care au fost numite de critici în rândul celor mai prost îmbrăcate vedete de la gala Globurilor de Aur.

A doua cea mai importantă festivitate de premiere – după Oscaruri – este şi motiv de stres şi nerăbdare pentru actriţe şi artiste să epateze cu cele mai bune ţinute şi cele mai inspirate accesorii, însă efortul unora dintre ele a fost puţin prea mult, intrând în categoria prost îmbrăcate. Care sunt acestea, după spusele criticilor internaţionali?

Lana del Rey riscă mai tot timpul cu alegerile sale vestimentare. De data aceasta, a riscat şi-a pierdut pariul, căci a fost prea puţin fashionable, căci a arătat ca o sirenă desprinsă din filmele anilor ’70. Materialul lucios şi plisat arăta prea boţit, iar culoarea azurie nu i s-a potrivit atât de bine talentatei cântăreţe. Şi nici coafura nu a ajutat-o!

Click pe următoarea!

Keira Knightley, frumoasa viitoare mămică a purtat o creaţie Chanel, însă degeaba, căci lookul boem şi vintage a fost, totuşi prea mult pentru eveniment. Iar combinaţia de modele ale materialelor nu a fost aşa inspirat. Poate dacă rămânea la dantelă, măcar avea un look cu totul de epocă.

Din păcate, extrem de talentata actriţă din serialul “Homeland” şi din impresionantul “Temple Grandin” nu a impresionat deloc cu ţinuta ei. Ba chiar a fost catalogată prost îmbrăcată la gala Globurilor de Aur, căci rochia sa a fost una foarte încărcată în motive florale şi animale, dar şi în broderii. Deloc potrivită pentru un eveniment atât de elegant, deşi este semnată Valentino – Claire Danes a părut inspirată de dressingul ori casa - bunicii.

Kristen Wiiga intrat şi ea în liga celor mai prost îmbrăcate vedete, căci rochia albă, cu model satinat şi lăsată pe umeri, a părut mai degrabă o rochie ţărănească ori realizată parcă din materiale de draperie.

Kate Mara, actriţa din „House of Cards”, a distrus pur şi simplu rochia elegantă de culoare roşie semnată Miu Miu cu o curea în talie total nepotrivită, chiar ieftină, de nuanţă maro. Aşa nu!

Ce s-a întâmplat cu fosta nevastă a lui Sean Penn, Robin Wright? Actriţa a eşuat să completeze o ţinută din două piese elegante şi cool atât de la modă – fusta lungă şi largă cu un top, alegând în schimb o bluză de zi şi o fustă cu o cusătură din piele şi şnururi. Degeaba a ales Ralph Lauren, Robin este una din cel mai prost îmbrăcate vedete la gala Globurilor de Aur.

Modifică Setările