Gossip

Tori Spelling are de gând să-l părăsească pe tatăl copiilor ei?

Tori Spelling are de gând să-l părăsească pe tatăl copiilor ei?

Exclusive... 51882381 Troubled actress Tori Spelling is seen taking her kids out to lunch at McDonald's in Calabasas, California on October 18, 2015. Tori left her kids in the car and went into McDonald's to use the bathroom after getting their food in the drive-thru. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Dean McDermott se află în plin proces cu fosta soţie, Mary Jo Eustace, pentru pensia alimentară neplătită a fiului de 18 ani, Jack. O situaţie care îl aduce pe acesta la un pas de arest şi la un altul de divorţ, Tori fiind furioasă că este pusă în ipostaza de a avea grijă singură de cinci copii. Tori Spelling se gândeşte să divorţeze de tatăl copiilor ei Noi credeam că-n familia lui Tori Spelling apele s-au liniştit, acum că ea şi soţul ei au devenit părinţi a cincea oară, dar iată că lucrurile stau uşor diferit. Faptul că Dean a fost dat în judecată de fosta soţie pentru neplata pensiei alimentare o face pe Tori să fie nesigură pe soarta familiei sale.

Asta pentru că Dean are de plătit 100.000 de dolari, bani pe care nu-i are, ceea ce-nseamnă că e la un pas de a ajunge în spatele gratiilor. Totuşi, pentru moment, acesta ar fi calmat situaţia, promiţându-i fostei soţii că-n curând va achita cel puţin jumătate din acea sumă. ”Dean i-a promis lui Mary Jo că o să-i aducă jumătate din sumă şi că o să plătească apoi restul. O fi scăpat el pentru moment, dar dacă nu-şi onorează promisiunea va ajunge în spatele gratiilor”, spune o sursă din anturajul cuplului.

În luna martie, Tori a născut cel de-al cincilea copil al cuplului

Paie pe foc pune şi mama actriţei, Candy Spelling, care susţine financiar, de altfel, întreaga familie a lui Tori. ”Candy a sfătuit-o pe fiica sa să-l părăsească pe acest delincvent, înainte de a le ruina”, povesteşte respectiva sursă pentru cel mai recent număr al revistei ”Star”.

Candy Spelling (dreapta) o sfătuieşte pe Tori să divorţeze de soţul ei

Culmea e că deşi până acum Tori şi-a susţinut soţul, se zvoneşte că aceasta ar fi pe cale să plece urechea la cele spuse de mama sa: ”Tori se gândeşte dacă e cazul să-i urmeze sfatul mamei sale de a divorţa de Dean”.

foto: instagram, hepta