News

Tori Spelling, fotografie superbă de Crăciun alături de soţ şi de cei 5 copii

Tori Spelling, fotografie superbă de Crăciun alături de soţ şi de cei 5 copii

Este unul dintre cele mai frumoase perioade ale anului, iar familiile cu mulţi copii aşteaptă cu nerăbdare venirea sărbătorilor de iarnă şi a lui Moş Crăciun. Este cazul şi actriţei din Beverly Hills 90210, Tori Spelling, mamă eroină cu cinci copii, care a ţinută să facă o felicitare de Crăciun în care apare toată familia ei.

Mai devreme decât s-ar fi aşteptat fanii, pentru că nu s-a mai putut abţine din a împărtăşi superba fotografie de familie, Tori şi-a uimit din nou fanii: "Nu am mai putut aştepta să vă arăt familia noastră numeroasă! Sărbători fericite din partea familiei McDermott!", a scris Tori pe contul său de Instagram la o fotografie postată la sfârşitul lunii noiembrie.

Pe felicitarea de Crăciun apare scris cu litere aurii: "Este o viaţă minunată", acelaşi nume ca filmul apărut în 1946, "It's a Wonderful Life". De altfel, Tori este o utilizatoare înfocată a reţelelor de socializare şi imortalizează diverse ipostaze cu copiii ei, fie la plimbare, fie în mijlocul casei, cu nişte corturi superbe în spate.

 

Foto: Instagram