News

Tori Spelling şi-a agresat soţul. Poliţia a ajuns la ei acasă după incident violent

Tori Spelling şi-a agresat soţul. Poliţia a ajuns la ei acasă după incident violent

CULVER CITY, CA - OCTOBER 25: Actors Tori Spelling and Dean McDermott attend the Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation's 26th Annual A Time For Heroes Family Festival at Smashbox Studios on October 25, 2015 in Culver City, California. (Photo by Angela Weiss/Getty Images for Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation)

O ceartă între Dean McDermott şi Tori Spelling s-a terminat cu poliţia care a apărut la uşa casei lor. Conform presei internaţionale, actorul Dean McDermott (51) a fost agresat de soţia sa, Tori Spelling, într-o criză de nervi a acesteia. Fotografiile surprinse de paparazzi îl înfăţişează pe Dean vorbind cu doi poliţişti după ce tot el a sunat la 911 acuzând-o pe soţia sa de agresiune.  Tori Spelling şi Dean McDermott Se pare că actriţa din "Beverly Hills 90210" a avut o cădere nervoasă joi dimineaţa, o criză care s-a încheiat cu poliţia la uşa casei sale. Conform poliţiei, un apel la numărul de urgenţă reclama un incident de violenţă domestică după ce Tori şi-a ieşit din fire şi a devenit "foarte agresivă" cu cel cu care este căsătorită din 2006. Cu toate acestea, potrivit TMZ, actriţa în vârstă de 44 de ani, mamă a patru copii, nu a fost arestată. Captură DailyMail.co.uk Dean a fost surprins în faţa casei sale din Los Angeles în timp ce le arăta celor doi poliţişti braţul ( probabil o lovitură sau o zgârietură), dar nici urmă de soţia sa în peisaj. La telefon, Tori a fost descrisă ca o femeie cu posibile "probleme mintale".

Tori a sunat la poliţie miercuri noaptea pentru că a crezut că cineva străin a intrat în casa sa, însă era doar soţul ei. A doua zi de dimineaţa a fost rândul soţului său să telefoneze la numărul de urgenţă. Acesta nu este singurul incident violent sau stresant din cuplu, actriţa a trecut prin momente delicate după ce Dean a avut o aventură în 2013. Tori declara anul trecut că s-a împăcat cu partenerul ei de dragul copiilor.

Foto: Arhiva OK!, DailyMail.co.uk