Vedete

Tort în forma unui penis gigant, cadou pentru această actriţă celebră, cu mesajul: ”Felicitări pentru unul mare”

Tort în forma unui penis gigant, cadou pentru această actriţă celebră, cu mesajul: ”Felicitări pentru unul mare” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Povestea ineditului dar, care a uluit-o pe destinatară. La orice s-ar fi aşteptat, numai la asta, nu.

Cu ocazia câştigării unui premiu Emmy, celebra actriţă Gillian Anderson a primit şi un dar de felicitare inedit. Casa de modă care a îmbrăcat-o la decernarea premiilor Emmy de duminică s-a întrecut pe sine.

I-a trimis lui Gillian Anderson un tort în forma unui penis gigant, iar mesajul este viral: ”Felicitări pentru unul mare”. Semnat „Gabi & the Chloé team”, cadoul de la directorul de creaţie al brandului franţuzesc Gabriela Hearst. Referirea este desigur la premiul obţinut cu un rol mare, într-adevăr.

Căci Anderson a jucat-o pe nu mai puţin celebra doamnă de fier Margaret Thatcher, unul dintre premierii controversaţi ai Marii Britanii. Apariţia lui Gillian în mega producţia Netflix ”The Crown” este un succes. În paralel, fosta Scully din Dosarele X a jucat şi în Sex Education, apariţie care a dus şi la acest cadou original. Profa de sex din Sex Education cu siguranţă va aprecia gestul, probabil că s-au gândit expeditorii ineditului tort.

Anderson a postat pe Instagram o imagine cu tortul, adăugând mesajul „Let them eat cake! Mulţumesc mulţumesc mulţumesc #sizedoesmatter #penisoftheyear”.

Căci, ca terapeut sexual, Gillian Anderson despică problemele şi dilemele sexualităţii.

Actriţa americană de 53 de ani a câştigat a doua statuetă din cariera ei şi i-a dedicat acest premiu managerului care se ocupă de ea de mai bine de două decenii, Connie Freiberg.

Anderson a spus despre aceasta că practica slow fasgion înainte de a fi la modă: ”Una dintre cele mai bune prietene pe care le-am avut vreodată şi care a purtat aceeaşi rochie, cinci ani la rând, la fiecare decernare de premii la care mergeam, de trei ori pe an”, a spus Gillian.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările