Lifestyle

Tot ce trebuie să ştii despre gama Samsung Galaxy A 2019 înainte de a face o achiziţie

Tot ce trebuie să ştii despre gama Samsung Galaxy A 2019 înainte de a face o achiziţie

Gama A de la Samsung este o gamă de telefoane mobile şi tablete lansată de compania coreană Samsung Electronics în anul 2014. Încă de la lansare, Samsung a dorit ca prin această gamă să ofere publicului larg dispozitive din categoria mid-range, cu preţuri convenabile.

De la început, gama A a avut un succes răsunător, iar pentru realizările sale, Samsung anunţa în anul 2017 că intenţionează să vândă produse în valoare de 20 de milioane de dolari în Asia, Europa, Africa şi America Latină. Un an mai târziu, în 2018, majoritatea modelelor de dispozitive din gama Galaxy A erau vândute în aproape toate ţările lumii, iar anul acesta, în 2019, Samsung impresionează din nou lansând zece modele de telefoane mobile cu următoarele denumiri:

・Samsung Galaxy A10;

・Samsung Galaxy A20;

・Samsung Galaxy A20e;

・Samsung Galaxy A30;

・Samsung Galaxy A40;

・Samsung Galaxy A40s;

・Samsung Galaxy A50;

・Samsung Galaxy A60;

・Samsung Galaxy A70;

・Samsung Galaxy A80.

Din toate modelele de mai sus, în articolul de astăzi ne vom opri atenţia asupra telefoanelor Samsung Galaxy A10, A40 şi A50, unele din cele mai bine vândute modele ale gamei şi vom discuta despre ele punând accent pe caracteristicile lor mai importante.

Samsung Galaxy A10

Cum era de aşteptat, fiind cel mai ieftin model de telefon din gama sa, Samsung A10 lasă loc de îmbunătăţiri din punct de vedere al performanţelor. Cu toate acestea, pentru un telefon convenabil ca preţ, are un design ergonomic şi un look curajos care face pe plac utilizatorilor cu preferinţe extravagante.

Display-ul infinity-V, aşa cum îl denumeşte Samsung pentru modelul său în forma literei V în partea de sus a ecranului, oferă un raport ecran / corp de 81.6%, impresionant pentru un telefon din categoria sa de preţ.

Procesorul din păcate, Exynos 7884 acompaniat de o memorie RAM de doar 2GB, nu permite o experienţă de joc comparabilă cu modelele superioare ale gamei. Pentru a suplini parcă acest inconvenient, camera pe de altă parte, oferă posbilitatea unor fotografii mai mult decât decente, mai ales în modul HDR.

Samsung Galaxy A40

Judecat strict după performanţe, telefonul Samsung Galaxy A40 se situează exact unde îi este locul: în mijlocul gamei A a anului 2019. Cu toate acestea, spre deosebire de celelalte telefoane ale gamei este cel mai uşor de ţinut în mână deoarece ca dimensiuni se mândreşte cu cele mai modeste valori.

Ca design se distinge prin utilizarea sticlei care îi dă un aspect elegant. În plus, iese în evidenţă şi prin camerele din dotare. În timp ce în spate este prevăzut cu două camere din care una de 16 megapixeli şi o deschidere f/1.7 şi cealaltă de 5 megapixeli şi deschidere f/2.2, cea din faţă are nu mai puţin de 25 megapixeli şi o deschidere f/2.0 capabilă să satisfacă oricărui împătimit de fotografii setea de selfie-uri.

Samsung Galaxy A50

Raportat la numărul de funcţii şi la performaneţele sale, Samsung Galaxy A50 este considerat de mulţi telefonul cu cel mai bun raport calitate / preţ lansat de Samsung în ultimul timp. Prin lansarea acestui model, compania coreană a demonstrat lumii că în ciuda restricţiilor impuse de preţul relativ scăzut al telefonului, poate oferi un dispozitiv minunat.

La prima utilizare, culorile display-ului îţi taie pur şi simplu respiraţia. Chiar şi folosit în lumina puternică de la amiază, nu ai nicio problemă în a privi fiecare detaliu de pe ecranul telefonului afară. Iar bateria ce-i oferă o autonomie de 12 ore, folosind internetul în modul Wi-Fi, este şi ea un mare plus al acestui dispozitiv.

Procesorul acestui telefon, Exynos 9610, este îndeajuns de performant pentru a putea oferi o experienţă de utilizare fără lag, chiar şi în timpul jocurilor PUBG, setate în detalii maxime. Ba mai mult, se consideră că din punct de vedere al funcţionalităţii, acest procesor este cel mai bun din categoria sa de preţ.

Nici la capitolul fotografii, telefonul Samsung Galaxy A50 nu se situează deloc pe o poziţie defavorabilă. În spate este prevăzut cu trei camere a câte 25, 8 şi 5 megapixeli şi senzor de adâncime. Iar în faţă este prevăzut cu o cameră de 25 megapixeli pentru selfie-uri.

În loc de concluzie

Samsung a făcut o treabă bună şi se vede că şi-a dat silinţa să impresioneze anul acesta prin gama sa Galaxy A. Dacă te tentează vreunul din modelele prezentate, sau dacă ai orice alt model în minte, nu uita că îi poţi oferi un aer de unicitate creându-i una sau chiar mai multe huse personalizate pe itelmobile.ro.