Beauty

Tot ce trebuie să ştii despre genele false

Tot ce trebuie să ştii despre genele false camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Orice femeie îşi doreşte o privire frumos conturată şi seducătoare şi genele contribuie mult la crearea acestui efect. Dacă nu eşti pe deplin mulţumită de genele tale sau de efectul obţinut doar cu mascara, atunci genele false pot fi o opţiune excelentă! Acestea au devenit un „must have” atunci când doreşti să ai un look spectaculos.

 

Tipuri de gene false

Fie că vorbim de machiaj de zi sau de seară, există trei tipuri principale de gene false: genele pe bandă, genele mănunchiuri şi extensiile de gene. Primele două tipuri, bandă şi mănunchiuri, sunt folosite în special de make-up artişti, dar cu puţină îndemânare, se pot aplica şi acasă. În cazul extensiilor de gene este obligatoriu să apelezi la un profesionist pentru a ţi le aplica.

Înainte de a cumpăra şi utiliza genele false, este important să cunoşti diferenţele dintre opţiunile disponibile – pentru că vei găsi o varietate mare de stiluri, dimensiuni şi tipuri de gene false. Cupio oferă o gamă diversificată, de la clasicele gene naturale, până la cele mai extravagante modele, unele mai dese, altele mai scurte sau mai lungi.

 

Cum se aplică genele false

Genele false de la Cupio sunt recomandate de make-up artişti, fiind rezistente şi naturale - confecţionate 100% din păr natural sterilizat. Sunt extrem de uşor de aplicat şi pot fi reaplicate de nenumărate ori dacă sunt atent îngrijite.

Primul pas este să îţi alegi modelul care îţi place. Ai nevoie de un adeziv, o pensetă cu ajutorul căreia se dezlipesc genele şi o foarfecă.

Următorul pas: aplică o cantitate mică de adeziv pe lungimea benzii, apoi cu ajutorul unei pensete lipeşti geana pe pleoapă foarte aproape de baza genelor naturale. Ca să ai rezultate bune, foloseşte adezivul Cupio Transparent New, un adeziv non-toxic care se îndepărtează foarte uşor, chiar şi doar cu apa caldă, însă totodată rezistă 100%.

Este recomandat să aştepţi cel putin 30 de secunde pentru ca lipiciul să capete consistenţa perfectă pentru aplicare. Nu doar ca genele se vor lipi mai bine şi vor dura toată ziua, însă va fi mult mai uşor să le poziţionezi, pentru că adezivul nu va curge.

Pentru alungirea ochilor,puteţi opta pentru genele bandă - demi, cum sunt cele Perfect Day din colecţia Bride de la Cupio. Astfel, obţineţi acel efect de privire pătrunzătoare, denumit şi ”cat eyes”.

Dacă vrei să aplici gene mănunchi, atunci ai nevoie de o pensetă. Prinde fiecare smoc în parte şi asează-l pe pleoapă simetric, geană lângă geană, până ce completezi toata linia ochiului.

 

Ce conţine un kit de gene false

 

Dacă vrei să îţi aplici acasă gene false, atunci trebuie să îţi cumperi un kit special. Specialiştii Cupio recomandă kitul care conţine tot ce este necesar pentru a aplica genele false tip bandă sau mănunchi – extensiile de gene rezistente la apă, adeziv, aplicator de gene şi o foarfecă. Acestea pot fi purtate aproximativ şase săptămâni dacă sunt îngrijite optim.

Cui îi place efectul de gene false? Exact. Tuturor ne place. Acestea sunt un must have pentru că transformă complet orice machiaj şi oferă o expresivitate pe care niciun eyeliner nu e capabil să o livreze. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările