Agenda

Tot ce trebuie să ştii despre noul album al lui Lady Gaga FOTO

Tot ce trebuie să ştii despre noul album al lui Lady Gaga FOTO

După lansarea single-ului „Perfect Illusion”, pe 9 septembrie, fanii vedetei aşteptau cu sufletul la gură detalii despre noul album. Şi iată că le primesc, în sfârşit, de la divă!

NEW YORK, NY-August 03: Lady Gaga, Tony Bennett Light the Empire State Building in honor of 90 years of Tony Bennett's Musical Legacy at the Empire State Building in New York. NY August 03, 2016. Credit:RW/MediaPunch Credit: MediaPunch/face to face

Aşteptarea a luat sfârşit pentru „micii monştrii”! Acum toţi admiratorii lui Lady Gaga ştiu când apare pe piaţă noul ei album şi cum se va numi. În timpul unui interviu oferit ieri la telefon postului de radio Beats 1, cântăreaţa a vorbit pentru prima dată despre surpriza pe care le-a pregătit-o fanilor ei.

Ei bine, noul album al lui Lady Gaga se numeşte “Joanne”, denumit după sora tatălui ei, care s-a stins din viaţă. Mătuşa vedetei, Joanne Germanotta, a pierdut lupta cu lupusul la vârsta de numai 19 ani. Gaga a ţinut să-i dedice ei întregul album, având în vedere legătura specială pe care a avut-o cu mătuşa ei, dar şi din cauza faptului că şi pe vedetă o cheamă, în acte, Joanne.

Lady_Gaga_-_Joanne_(Official_Album_Cover)
Coperta noului album - Credit foto: Instagram Lady Gaga / Interscope Records

“Ea este femeia care mi-a marcat trecutul şi cea care m-a ajutat să fiu cea de astăzi, să fiu eu însămi, indiferent de situaţie”, a declarat Gaga. Diva a dezvăluit, de asemenea, faptul că pe coperta din spate a albumului este trecut scrisul de mână al regretatei mătuşe, împreună cu câteva amintiri de preţ ale familiei.

În ceea ce priveşte tematica noului album, scos după aproape trei ani de la ultimul album, Gaga a descris piesele ca fiind despre “o americancă de origine italiană, o tipă de la oraş, care se aventurează să exploreze un teritoriu nou”.

Data lansării albumului “Joanne” este 21 octombrie. “Ziua în care va fi lansat acest album ne va aduce mie şi familiei mele, în special tatălui meu, liniştea, împăcarea, vindecarea”, a declarat emoţionată vedeta.

Albumul va conţine 11 piese pe albumul obişnuit, iar în ediţia specială vor fi incluse 14 melodii. Totuşi această informaţie nu este sigură 100%, Lady Gaga spunând, mai în glumă, mai în serios, să nu fie citată în ceea ce priveşte declaraţia ei despre numărul de piese de pe “Joanne”.

foto: Hepta, Interscope Records