News

Toţi au adorat-o în ”Clona”, dar cum arată acum Giovanna Antonelli? A pozat goală la 42 de ani

Toţi au adorat-o în ”Clona”, dar cum arată acum Giovanna Antonelli? A pozat goală la 42 de ani camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Au trecut 17 ani de la sfârşitul telenovelei ”Clona”, însă actriţa a rămas şi acum în amintirea românilor. Ea a jucat-o pe fermecătoarea Jade, al cărei destin se intersecta cu prima clonă umană.

Astăzi, actriţa are 43 de ani şi este la fel de sexy precum era pe când juca în telenovela ”Clona”. Deşi n-a mai apărut pe micile ecrane din România, actriţa şi-a continuat cu succes cariera actoricească în Brazilia.

Cum arată Jade din „Clona” acum?

Anul trecut, actriţa a pozat complet goală, demonstrând că fizicul ei nu s-a schimbat mai deloc în cei aproape 20 de ani de când n-am mai văzut-o noi. Giovanna Antonelli are o siluetă ca trasă prin inel, rezultatul multor ore petrecute în sala de sport şi al unui stil de viaţă sănătos.

Copii Giovanna Antonelli

Actriţa are un băiat, pe nume Pietro, din relaţia cu co-starul din ”Clona”, actorul Murilo Benicio. Giovanna are, însă, şi o pereche de fetiţe gemene, provenite din mariajul cu regizoru Leonardo Nogueira, pe nume Antonia şi Sophia. Cu toate acestea, în prezent, actriţa n-are o relaţie amoroasă, ea separându-se de tatăl fetiţelor ei în urmă cu câţiva ani.

Vezi galeria foto!

Modifică Setările