Fashion

Toţi au întors capul după ea! Jennifer Lawrence, cu un decolteu impresionant pe covorul roşu!

Toţi au întors capul după ea! Jennifer Lawrence, cu un decolteu impresionant pe covorul roşu! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 19: Jennifer Lawrence attends the "Red Sparrow" European premiere at the Vue West End on February 19, 2018 in London, England. (Photo by Tristan Fewings/Getty Images)

Dacă la BAFTA, cu o seară înainte, a optat pentru un outfit mai conservator, la premiera filmului său şi-a luat revanşa! Jennifer Lawrence a păşit pe covorul roşu, în Washington, într-una dintre cele mai sexy şi revelatoare rochii. Sexy pe covorul roşu! foto: Getty Images

E una dintre cele mai promiţătoare actriţe din generaţia tânără de la Hollywood. Este, însă, şi una dintre cele mai frumoase şi sexy femei din industria cinematografică. Şi de asta ne-am convins, ieri seară, când Jennifer şi-a făcut apariţia, în Washington, la premiera celei mai recente pelicule ale sale, ”Red Sparrow”, în care joacă rolul unei spioane sexy de origine rusă.

O apariţie demnă de catwalk

Pentru o astfel de ocazie, Jen a optat pentru o rochie glam, dar foarte sexy, care i-a pus în evidenţă bustul generos şi silueta silfidă. Cu un decolteu vast, actriţa de 27 de ani a reuşit să captiveze privirile tuturor celor din jur atunci când a păşit pe covorul roşu al evenimentului. Rochia aurie a fost semnată de casa de modă Christian Dior Couture, cea care a îmbrăcat-o pe tânără câştigătoare a unui premiu Oscar şi cu alte ocazii. Jennifer Lawrence a trecut şi printr-o transformare de hairstyle, apărând la acest eveniment cu o coafură nouă, şic, care i-a completat perfect look-ul. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Modifică Setările