Vedete

Toţi credeau că s-au despărţit, dar sunt în continuare un cuplu! Mesaj de încurajare primit de Brigitte Năstase de la iubit

Toţi credeau că s-au despărţit, dar sunt în continuare un cuplu! Mesaj de încurajare primit de Brigitte Năstase de la iubit

Începutul de an ar fi prins-o singură pe Brigitte Năstase, dacă ar fi să ne luăm după ce scriau tabloidele, după ce la finalul lui 2018 ea afirma că se gândeşte să facă nunta cu noul ei iubit, Corneliu Oană.

Invitată în luna ianuarie în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Brigitte Năstase a apărut fără inelul de logodnă pe deget, iar celebrul prezentator nu a putut rata ocazia de a o întreba pe aceasta dacă mai este sau nu într-o relaţie.

„Brigitte, tocmai începusei o poveste de dragoste...Crezi că o să mai reziste relaţia ta după experienţa asta cu "Ferma"? De fapt, trebuie să aflăm ceva, tu nu mai... Mai eraţi împreună sau nu?“, a spus Cătălin Măruţă, iar Brigitte nu a vrut să răspundă: „Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această "Fermă" şi doar atât pot să spun“.

Apoi, Măruţă a insistat: „Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?". Brigitte: „Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început“.

În ciuda celor întâmplate în luna ianuarie, acum Cornel Oană a postat pe Instagram, la Story, un filmuleţ prin care anunţă că îi este dor de Brigitte şi o încurajează să fie tare la „Ferma“. Imediat, instastory-ul a fost preluat şi de Brigitte Năstase, astfel că este posibil ca ei să formeze în continuare un cuplu.

Modifică Setările