News

Mulţi îl ştiu pe Jeremy Clarkson de la Top Gear, dar uite cine este noua lui iubită!

Mulţi îl ştiu pe Jeremy Clarkson de la Top Gear, dar uite cine este noua lui iubită!

SYDNEY, AUSTRALIA - MARCH 09: Jeremy Clarkson watches a monitor during the Top Gear Festival at Sydney Motorsport Park on March 9, 2013 in Sydney, Australia. (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)

Relaţia lor a ieşit la iveală luna trecută, după ce perechea a plecat într-o vacanţă romantică în Barbados. Pe el îl cunoaştem de la Top Gear, dar nimeni nu ştia că are o nouă iubită. Ei bine, despre prezentatorul TV Jeremy Clarkson este vorba, care la 56 de ani se iubeşte cu un model cu 10 ani mai tânăr. Jeremy Clarkson şi Lisa Hogan. Noul cuplu şi-a făcut prima apariţie publică împreună la Gala Roundhouse în Londra, joi seara. Prezentatorul şi femeia misterioasă au părut foarte apropiaţi şi chiar s-au fotografiat împreună. Evenimentul a fost organizat de soţia rockerului Rolling Stones, Ronnie Wood, Sally, iar Jeremy ar fi prezentat-o pe blondă sub titulatura de "iubită".

Noua achiziţie a gaznei Top Gear se numeşte Lisa Hogan şi are 46 de ani. Lisa este model şi a jucat chiar şi în filmul "Fierce Creatures" ( 1997). Se pare că cei doi iau această relaţie foarte în serios, căci Hogan a declarat pentru Sunday Mirror: "Sunt foarte fericită. El este uimitor. "

Lisa este cunoscută şi datorită căsătoriei sale cu un playboy milionar foarte cheltuitor şi excentric - Baron Bonkers, de care a divorţat în 2005.  Acum ea îşi petrece timpul în compania noului iubit, celebrul Jeremy Clarkson, care a divorţat şi el de soţia Frances, după 21 de ani de căsătorie, în 2014.

Foto: Getty Images, Splash