News

Toţi îl ştiu pe Moroşanu, dar cum arată soţia lui? Georgiana este foarte frumoasă şi îi stă alături de 17 ani

Toţi îl ştiu pe Moroşanu, dar cum arată soţia lui? Georgiana este foarte frumoasă şi îi stă alături de 17 ani camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Cătălin Moroşanu este recunoscut pentru duritatea de care dă dovadă în ring, atunci când are lupte de K1, însă a reuşit, de-a lungul timpul, să ne arate la TV şi o altă latură a sa, mult mai umană.

Celebrul luptător în vârstă de 34 de ani şi-a surprins însă fanii încă o dată, postând pe reţelele de socializare un mesaj foarte emoţionant pentru Georgiana, femeia care îi este alături de 17 ani.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îţi ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu şi singura distracţie pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ţi-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp şi timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, şi m-ai susţinut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc“, a fost mesajul lui Cătălin Moroşanu pentru soţia lui.

Chiar dacă el este cunoscut de o ţară întreagă, Georgiana Moroşanu nu apare des în public, dar fotografiile în care cei doi sunt împreună au ajuns de multe ori la presă.

Mai multe fotografii cu soţia lui Cătălin Moroşanu pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările