News

Toţi o ştiu pe Andreea Esca, însă câţi i-au văzut băiatul? Iată cum arată Aris Eram la 15 ani

Toţi o ştiu pe Andreea Esca, însă câţi i-au văzut băiatul? Iată cum arată Aris Eram la 15 ani camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Andreea Esca este cunoscută de o ţară întreagă, fiica ei, Alexia Eram, devine uşor-uşor influencer, iar soţul vedetei TV, Alexander Eram, este şi el recunoscut în cercurile înalte. Însă, câtă lume ştie că Andreea Esca are şi un fiu, Aris Eram?

Născut pe 24 iulie 2003, Aris Melkior Eram este prezent pe reţelele de socializare, dar apare des şi pe Instagram şi Facebook în fotografiile pe care le postează sora şi mama lui. În urmă cu un an, chiar de ziua lui, Andreea Esca le-a făcut o surpriză frumoasă fanilor ei şi a postat pe Instagram o fotografie din arhiva personală, de atunci când l-a adus pe lume pe Aris. În imagine, cea care îl avea în braţe pe Aris era Alexia, sora lui mai mare.

„Acum 14 ani Aris era prezentat lumii de către sora lui! La mulţi ani, Leul meu frumos, cald, blând şi iubitor! Te iubeşte mama“, scria Andreea Esca pe Instagram pe 24 iulie 2017.

Cea mai recentă fotografie în care apare Aris a fost postată de Andreea Esca pe Instagram pe 8 decembrie, iar alături de ei se află şi Alexia.

Mai multe fotografii cu Aris Eram pot fi văzute în GALERIA FOTO

Comentarii

Articole asemănătoare