News

Totul despre familia Markle. „Bagajul“ cu care intră Meghan în casa regală

Totul despre familia Markle. „Bagajul“ cu care intră Meghan în casa regală

„Suntem incredibili de fericiţi pentru Meghan şi pentru Harry. Fiica noastră a fost dintotdeauna o persoană bună şi iubitoare. Să o vedem alături de Harry, care împărtăşeşte aceleaşi calităţi, este o mare bucurie pentru noi, părinţii ei. Le urăm o viaţă plină de bucurii şi suntem foarte încântaţi de viitorul lor împreună.“ Este comunicatul pe care l-au trimis, cu prilejul logodnei, părinţii americanei: Thomas Markle şi Doria Ragland. Thomas Markle şi Meghan bebeluş Meghan şi tatăl ei Dar cine sunt aceşti părinţi şi de ce este alianţa cu ei una dintre cele mai inedite pentru casa regală?

Tot de rând şi fără niciun strop de sânge regal sunt şi părinţii lui Kate Middleton, însă aceştia au urcat pe scara socială până la statutul de antreprenori milionari în lire sterline. Logodnica lui Harry, însă, este fiica unei femei afro-americane şi a unui tată cu origini olandeze şi irlandeze. De departe cea mai exotică logodnică regală, prima prinţesă de rasă mixtă din istoria Angliei!

Actriţa a crescut, practic, în lumea filmului, căci tatăl ei, Thomas, a lucrat pentru producţia serialului „Familia Bundy“, iar fiica lui îl vizita des pe platouri. Mama actriţei, Doria, avea doar 20 de ani pe când s-a angajat ca make-up artist la un studio TV, iar acest lucru a ajutat-o să-l întâlnească pe tatăl lui Meghan.

Doria Ragland, alături de câinii săi, în Los Angeles

În acea perioadă, Thomas Markle era un bărbat de 32 de ani, divorţat şi cu doi copii, iar cei doi s-au căsătorit în anul 1979, cu doi ani înainte ca Meghan să se nască. Figura părintească cea mai prezentă în viaţa lui Meghan a fost cea a mamei sale, instructor de yoga, după ce aceasta a divorţat de Thomas pe când fiica lor avea doar şase ani. În prezent, tatăl actriţei, în vârstă de 73 de ani, locuieşte în localitatea Rosarito din Mexic şi menţine contactul cu aceasta mai ales prin telefon, în timp ce mama Doria are o casă modestă în carierul Windsor Hills din Los Angeles.

Meghan, a doua din stânga, la Şcoala Catolică Immaculate Heart
La 15 ani, Meghan a vizitat Londra

Meghan a avut parte de una dintre cele mai alese educaţii datorită tatălui său, care a câştigat în anul 1990 suma de 750.000 de dolari, la loterie. Banii l-au ajutat pe acesta s-o trimită pe Meghan la Şcoala Catolică Immaculate Heart, una dintre cele mai prestigioase instituţii private din LA, cu taxe de 16.000 de dolari pe an. Mai târziu, aceasta a studiat actoria la Universitatea Northwestern. În ciuda sumei frumoase câştigate la loto, tatăl lui Meghan şi-a declarat falimentul, anul trecut, lucru pe care fiul lui cel mare, Thomas Markle Jr, l-a pus pe seama unor investiţii proaste făcute de partenerul acestuia de afaceri. O mişcare copy-paste, parcă, după cea a mamei actriţei, Doria, care şi-a declarat falimentul încă din 2002, cu datorii de 52.750 de dolari pe cardul de credit.

Meghan mai are doi fraţi de tată, din prima căsnicie a acestuia, şi anume pe Thomas Markle Jr. (51) şi pe Samantha Grant (53), ultima suferind de scleroză multiplă şi trăind într-un scaun cu rotile de aproape o decadă.

Meghan bebeluş şi Samantha Grant, sora ei cea mare

Samantha Grant, fost model şi actriţă, nu are cea mai bună relaţie cu viitoarea ducesă, cu atât mai mult cu cât aceasta pregăteşte o carte despre ambiţiile sociale ale lui Meghan, cu titlul The Diary of Princess Pushy's Sister („Jurnalul surorii unei prinţese insistente“).

Thomas Markle, în momentul arestării

Fratele Thomas n-a avut cuvinte la fel de grele la adresa lui Meghan, însă nici el nu este chiar o figură potrivită la o eventuală masă cu familia regală. În luna ianuarie, acesta a fost arestat după ce i-a pus pistolul la tâmplă prietenei sale, Darlene Blount, în timpul unei altercaţii nocturne şi aflat sub influenţa alcoolului. Şi aceştia sunt doar o mică parte din familia numeroasă şi cât se poate de americană, care se poate lăuda acum în voie că se înrudeşte cu Regina Angliei.

Modifică Setările