News

Tragedia a pus capăt acestor frumoase poveşti de dragoste

Tragedia a pus capăt acestor frumoase poveşti de dragoste

Iubirea lor n-a rezistat până la adânci bătrâneţi şi asta nu pentru că amorezii nu s-au mai înţeles şi au ales să meargă pe drumuri diferite în viaţă, ci pentru că moartea i-a despărţit.

Amy Winehouse & Blake Fielder-Civil

Părinţii regretatei cântăreţe britanice sunt de părere că pierderea bunicii ei a împins-o pe Amy spre autodistrugere. Alţii sunt de părere că chiar soţul ei a fost cel care a avut o influenţă negativă asupra vedetei. Indiferent de motiv, Winehouse a plecat dintre noi mult mai devreme decât ar fi trebuit. Iar Blake s-a numărat printre cei care au regretat moartea lui Amy mai mult decât oricine pe pământul acesta.

Şi asta în ciuda faptului că Blake a introdus-o pe Winehouse în lumea drogurilor şi i-a grăbit astfel sfârşitul. În plus, mariajul complicat al celor doi a fost zdruncinat din temelii şi de infidelitate. Cu toate aceste probleme, cântăreaţa l-a iubit pe Blake atât de mult, încât şi-a dorit ca acesta să rămână partenerul ei chiar şi după divorţ. Asta până când moartea i-a despărţit cu adevărat... Trist, atât de trist!

Modifică Setările