News

Tragedie! A murit actorul care l-a jucat pe rivalul lui J.R Ewing în serialul ”Dallas”

Tragedie! A murit actorul care l-a jucat pe rivalul lui J.R Ewing în serialul ”Dallas” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Actorul Ken Kercheval, care i-a dat viaţă pe micile ecrane lui Cliff Barnes, a murit la vârsta de 83 de ani, informează presa internaţională.

Actorul şi-a trăit ultimele clipe din viaţă în interiorul reşedinţei lui Clinton, Indiana. Potrivit Hollywood Reporter, penumonia a fost cea care l-a răpus pe actor, deşi se lupta şi cu o formă rară de cancer la plamâni de mai mulţi ani.

Toţi şi-l amintesc cu nostalgie pe celebrul actor, mai ales că Kercheval, alături de J.R. Ewing, au fost singurii actori care au jucat în toate cele 14 sezoane ale serialului difuzat între anii 1978 – 1991.

Ken Kercheval a devenit cunoscut graţie rolului din „Dallas”, însă în timpul carierei sale a bifat şi alte apariţii de succes, în producţii precum ”Search for tomorrow”, ”ChiPs”, ”The love boat”, ”Murder, She Wrote”, ”ER” şi altele.

Ken Kercheval s-a născut pe 15 iulie 1935, în Wolcottville (Indiana). A urmat cursurile Universităţii Indiana, pentru muzică şi teatru, şi a studiat apoi la Neighborhood Playhouse din New York, cu profesorul de actorie Sanford Meisner.

Fumător înrăit, Kercheval a suferit în 1994 o intervenţie chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpată o parte dintr-un plămân, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar.

Modifică Setările