News

Tragedie în familia celui mai popular schior din lume

Tragedie în familia celui mai popular schior din lume

Fostul campion olimpic la schi alpin, americanul Bode Miller (40), trece zilele acestea prin clipe groaznice. Fiica lui cea mică, Emeline Grier Miller, în vârstă de doar 19 luni, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident stupid, micuţa înecându-se în piscină, iar eforturile părinţilor de a o salva fiind în zadar.

Anunţul crunt a fost făcut chiar de către faimosul sportiv, pe Instagram, exprimându-se şi în numele soţiei sale, Morgan: "Suntem devastaţi. Fiica noastră cea mică, Emmy, a murit ieri. Nici într-un milion de ani nu ne-am gândit că vom experimenta o durere ca aceasta. Iubirea, strălucirea şi spiritul ei nu vor fi uitate niciodată. Fiica noastră iubea viaţa şi a trăit la maximum fiecare clipă. Familia noastră cere cu respect discreţie, în aceste momente teribile."

Paramedicii din Orange County au declarat că au sosit, sâmbăta trecută, la domiciliul celor doi şi că au dus-o pe fetiţă la spital, într-o stare foarte gravă, dar aceasta nu a putut fi salvată.

Soţia lui Bode, Morgan, şi fiica ei, Emmy, se aflau în vizită la nişte vecini atunci când micuţa a dispărut. Din păcate, atunci când a pornit în căutarea ei, mama fetiţei a găsit-o fără suflare, în piscină, şi, deşi a scos-o de acolo şi a încercat s-o resusciteze, micuţa n-a rezistat.

Bode şi Morgan mai au un fiu împreună, pe Nash (3), şi urmează să devină din nou părinţi în luna octombrie. În plus, sportivul mai are doi copii din relaţii anterioare, pe Nate (5) şi pe Dace (10).