News

Tragedie pe platourile de filmare. Alec Baldwin a omorât o femeie din greşeală, după ce i s-a descărcat arma. Regizorul este şi el rănit

Tragedie pe platourile de filmare. Alec Baldwin a omorât o femeie din greşeală, după ce i s-a descărcat arma. Regizorul este şi el rănit camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Momente cumplite pentru Alec Baldwin. După ce arma i s-a descărcat pe platourile de filmare, o femeie a murit, iar un bărbat este rănit.

Tragedia a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locaţie populară de filmare, unde Baldwin turna western-ul Rust. Arma de recuzită s-a descărcat şi a produs înfiorătoarea tragedie.

Bărbatul rănit este chiar regizorul şi scenaristul producţiei, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care a primit îngrijiri medicale de urgenţă.

Femeia, director de imagine în echipa de filmare a fost transportată la spital, dar, din păcate, a murit din cauza rănilor. Halyna Hutchins avea doar 42 de ani, era absolventă a Institutului American de Film şi fusese numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

Poliţia a declarat că ancheta este în desfăşurare şi că încă nu au fost depuse acuzaţii în legătură cu incidentul. Anchetatorii au fost trimişi la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50, după ce au primit un apel de urgenţă care anunţa împuşcături pe platoul de filmare.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului western „Rust” şi deşi postase pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmări, aceasta a fost ştearsă după înfiorătorul accident.

Halyna Hutchins este regretată de toţi prietenii şi cunoscuţii, care îi transmit mesaje de condoleanţe împietriţi de durere.

Foto: Profimedia şi Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările