News

Tragediile se ţin lanţ pentru John Travolta. La trei luni după moartea soţiei, a decedat încă un membru al familiei

Tragediile se ţin lanţ pentru John Travolta. La trei luni după moartea soţiei, a decedat încă un membru al familiei camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La doar trei luni după ce mult iubita lui soţie, Kelly Preston, a murit din cauza cancerului, John Travolta trece printr-un alt moment greu.

Nepotul actorului s-a stins din viaţă. Este vorba despre scenaristul Sam Travolta, fiul fratelui mai mare al lui John, Sam Sr, care s-a stins în casa lui din Wisconsin, pe 23 septembrie. Sam avea 52 de ani, iar cauzele decesului nu au fost făcute publice. 

Nepotul starului din Pulp Fiction a declarat, în trecut, că are mari probleme financiare şi că obişnuieşte să conteze pe ajutorul unchiului său faimos, care îi plăteşte o alocaţie de 1.800 de dolari pe lună. În 2015, acesta declara următoarele: “Sunt un scenarist care se chinuieşte să-şi câştige existenţa şi care locuieşte într-un apartament mic cu un dormitor, aşa că banii de la John chiar ajută.”

Tot în 2015, Sam Travolta a avut un discurs împotriva Scientologiei, spunând că această biserică l-a afectat din punct de vedere psihologic. Scenaristul a părăsit acest cult în 2007, fără ca acest lucru să-i afecteze relaţia cu unchiul John, starul fiind şi acum devotat Scientologiei.

Cum spuneam, decesul lui Sam a survenit la trei luni după ce John Travolta a pierdut-o pe cea care i-a fost soţie timp de 29 de ani, actriţa Kelly Preston. Pe 12 iulie, după doi ani de suferinţă din cauza cancerului de sân, aceasta trecea în nefiinţă la doar 57 de ani.

Comentarii

Modifică Setările