News

„Trăiam ca o regină!”. Modelul care câştiga un million de dolari pentru 20 de zile de muncă, iar acum îşi duce viaţa pe străzi

„Trăiam ca o regină!”. Modelul care câştiga un million de dolari pentru 20 de zile de muncă, iar acum îşi duce viaţa pe străzi camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Lumea modei poate fi uneori teribil de crudă, iar un kilogram în plus te poate costa uneori drumul către podium.

Nastasia Urbano a fost un model de top, dar soarta s-a dovedit nedreaptă cu ea. Tânăra participa la toate prezentările de modă, colabora cu Revlon şi Yves Saint Laurent, lua masa cu vedete de top, precum Jack Nicholson, şi era foarte solicitată.

Avea de toate, faimă, bani, recunoaştere, popularitate. Pentru 20 de zile de muncă, Nastasia primea un milion de dolari. „Aveam de toate, trăiam ca o regină”, îşi aminteşte ea.

La un momend dat, Nastasia s-a căsătorit şi a avut doi copii. Se considera norocoasă, viaţa ei părea un film de succes, pentru că nu orice femeie se poate lăuda cu o carieră copleşitoare şi o căsătorie frumoasă. Cu toate astea, totul are un sfârşit.

Nastasia era atât de orbită de dragoste încât avea încredere deplină în soţul ei. Nu-şi putea imagina că într-o zi el o va lăsa fără nimic. Nu numai că a trăit din banii ei, dar şi după divorţ a primit tot ce câştigase Nastasia prin muncă grea. “Singurul lucru bun din această relaţie sunt copiii mei, restul e doar o poveste oribilă”, spune ea.

După acest episod, Nastasia a fost alungată din toate apartamentele pe care le-a închiriat, iar asta din cauza plăţilor eşuate. În acest moment, fostul model de top nu are un adăpost. Dacă are noroc, îşi petrece noaptea cu prietenii sau într-o bancă ale cărei uşi sunt deschise non-stop.

 

Comentarii

Modifică Setările