News

Transformare demnă de Oscar! Johnny Depp, de nerecunoscut în cel mai radical rol al său

de admin

Transformare demnă de Oscar! Johnny Depp, de nerecunoscut în cel mai radical rol al său

În toată istoria rolurilor sale cele mai versatile, nu credeam că vom apuca să vedem şi apogeul transformărilor sale. Dar cum orice artist genial este imprevizibil, îl avem pe Depp în rol de gangster, cel puţin aşa ştim, căci dacă ne luăm după primele fotografii apărute acum cu el machiat profesionist, nu băgăm mâna în foc că e chiar el.

Atât de bine a fost transformat, literalmente pentru a intra în pielea personajului său. Eh, bine, poate că-l trădează colţul buzelor, recunoaştem!

Omul cu cea mai distinctă figură de la Hollywood ne-a uluit cu transformarea lui, chiar demnă de aplauze. Vorbind la modul serios, ne aşteptăm la un succes fulminant cu nou film al starului de 51 de ani, “Black Mass”, unde îl vom admira întrebându-ne cum naiba i-a ieşit atât de bine transformarea fizică de nerecunoscut. Şi timpul va decide dacă această performanţă a sa va fi una demnă de sezonul viitor al marilor premii dedicate cinematografiei – un Oscar, un Glob de Aur?

Faţă de alte filme, acesta este o dramă în care personajul lui, Whitey Bulger, este un gangster, de fapt, cel mai notoriu criminal american din ultimii 50 de ani. El joacă alături de Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Sienna Miller şi Kevin Bacon, apropo!

Pelicula se bazează pe cartea lui Dick Lehr şi a lui Gerard O’Neill şi îmbină violenţa, angoasele, haosul şi energia poveştii în sine.

FOTO HEPTA

Modifică Setările