Vedete

Transformarea cu care Radu Ştefan Bănică a uimit pe toată lumea. „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!”

Transformarea cu care Radu Ştefan Bănică a uimit pe toată lumea.  „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la Te cunosc de undeva şi pune în scenă videoclipul nu tocmai cuminte al piesei 1234 (Unde dragoste nu e).

„Abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, uşor iubitu' meu că se rupe patu'”! a declarat amuzat Radu Ştefan la repetiţii, completând: „Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!”. Aceasta a fost şi temerea profesorului de actorie, Cristi Iacob, care pe lângă sfaturile legate de personaj, i-a mai spus concurentului: „Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău!”.

Cum se va descurca Radu Şţefan Bănică, care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, asta puteţi vedea la Antena1 ,sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediţie a show-ului Te cunosc de undeva! Gala va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu.

 

Modifică Setările