Vedete

Transformarea dramatică prin care a trecut un italian pentru a avea maxilare definite. Fără operaţie estetică!

Transformarea dramatică prin care a trecut un italian pentru a avea maxilare definite. Fără operaţie estetică! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Maxilarele pronunţate sunt un simbol al virilităţii, dar un italian a mers prea departe pentru a se putea lăuda cu această trăsătură. Modelul Luca Marchesi e celebru pe Tiktok graţie transformării dramatice prin care a trecut încercând să aibă fălci mai pronunţate. Rezultatul este... neobişnuit.

Când credeam că puţine lucruri ne mai miră, aflăm de Luca Marchesi, un model de origine italiană, mare star pe TikTok, care s-a autointitulat „Şeful fălcilor”. 

Luca Marchesi maxilare

Marchesi are un maxilar neobişnuit de pronunţat, pe care pretinde că l-a obţinut prin numeroase exerciţii fizice, special concepute pentru a antrena zona cu pricina. Modelul le-a mărturisit fanilor săi că după câţiva ani de antrenament facial a ajuns la forma dorită, deşi internauţii au catalogat rezultatul ca exagerat. Mulţi l-au comparat cu veveriţa Alvin, motiv pentru care brunetul a ameninţat că va renunţa la social media: ”Îmi pare rău pentru urmăritorii mei, dar din cinci mesaje primite, patru sunt jigniri. A fost distractiv o vreme, dar s-a ajuns prea departe.”

În imaginile postate pe TikTok, pare că Luca Marchesi, care a început antrenamentele pentru definirea maxilarelor în 2016, foloseşte un fel de dispozitiv de cauciuc, introdus în cavitatea bucală. Italianul pare foarte mândru de rezultat, spre stupefacţia majorităţii. Unul dintre motivele pentru care acesta pare să nu realizeze că a ajuns să aibă un aspect neobişnuit este că multă vreme a avut complexe legate de fizic.

Luca Marchesi

Într-un interviu acordat publicaţiei online Webboh, Luca Marchesi a mărturisit că în adolescenţă era supraponderal, la 18 ani ajungând să cântărească peste 100 de kilograme.

”Am trecut printr-o perioadă proastă, iubita mea mea tocmai îmi dăduse papucii, iar eu m-am gândit că a făcut asta din cauză că nu o mai atrăgeam fizic şi că mă îngrăşasem prea tare”, a declarat Marchesi, povestind apoi cum a ajuns la obsesia pentru fălci proeminente.

”Am fost la vreo cinci, şase agenţii de modelling şi toţi mă respingeau pe motiv că eram prea gras şi aveam o faţă mult prea rotundă”, a completat modelul.

Foto: Instagram

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările