Vedete

Transformarea Giuliei Anghelescu. E schimbată după mai multe intervenţii şi operaţii estetice

Transformarea Giuliei Anghelescu. E schimbată după mai multe intervenţii şi operaţii estetice camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Giulia Anghelescu a trecut printr-o transformare majoră în ultimii ani. A făcut mai multe intervenţii estetice, iar acum este complet mulţumită de chipul ei. 

A debutat la TV în urmă cu peste 15 ani. Era o adolescentă talentată, cu o voce superbă. Anii au trecut, iar ea a decis că trebuie să schimbe ceva. Aşa a decis Giulia să apeleze la ajutorul medicului estetician. A început cu câteva intervenţii estetice. În 2017 şi-a făcut curaj şi s-a operat la nas. 

De ani de zile îşi dorea să facă acest pas, însă a tot amânat. După intervenţie, vedeta a fost extrem de mulţumită de rezultat. Acum, are forma nasului pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. 

"Eu am avut o frică groaznică de operaţia la nas şi de vreo 10 ani zic că mă operez. Îmi era frică de toate, până anul trecut în noiembrie. Mi se accentuase foarte mult deviaţia de sept, dependenţă de picături, iar după a două naştere nu mai reuşeam să mă odihnesc. Mereu dormeam cu gură căscată. Şi atunci am zis să merg la un control. Am stabilit cu doamna doctor că în ianuarie să mă operez. M-am întâlnit cu Lora într-o seară la studio şi mi-a zis să îl cunosc pe domnul doctor Antohi, iar după ce am vorbit cu el, m-am mai liniştit şi am prins încredere.

Pe 23 ianuarie m-am operat, am o piele ok şi un organism care îşi revine foarte repede. M-a durut, a durut un pic mai mult decât cezariană. Am fost umflată, dar nu şi vanaţă. Pentru mine a fost foarte important după operaţie să nu merg acasă. Nu am vrut să mă vadă cu bandajele pe faţă. Şi atunci m-am dus la mama. Am stat 8 zile la mama, fetiţă mea a ştiut că m-am operat, cel mic e prea mic că să înţeleagă. Au fost foarte cuminiti, au stat cu tatăl lor şi el a fost sprijinul meu în această perioada. Mă întrebau de curând nişte prietene şi ams pus tuturor acelaşi lucru: Până când nu eşti convins 100% că nu mai poţi trăi cu ţine şi vrei o schimbare, nu o face. Ştiam că îmi doresc un nas drept, un profil drăguţ",  a povestit Giulia la Kanal D acum câţiva ani. 

Cum arată mama Giuliei Anghelescu, după vizita la estetician

Giulia Anghelescu i-a făcut mamei sale un cadou cu totul special. Artista şi-a dorit să îi ofere acesteia ocazia să se simtă mult mai bine atunci când se priveşte în oglindă şi, prin urmare, a apelat la medicul său estetican, Iancu Morad, pentru ca acesta să îi realizeze mamei sale un tratament intensiv de întinerire, însă fără a apela la bisturiu.

“M-am tot gândit să îi fac mamei un cadou, iar cea mai bună variantă a fost să îi facem o vizită medicului meu estetician favorit.. Mama este o femeie cochetă căreia îi place să aibă grijă de felul în care arată, aşa că eram sigură că surpriza mea o va bucura. M-am hotărât că are şi ea nevoie de un mic refresh cosmetic aşa că am mers împreuna la domnul doctor , şi bine am făcut, pentru că este extrem de încântată de tratamentele făcute. Pentru a scăpa de riduri, a avut parte de injecţia cu toxină botulinică la colţul ochilor şi pe frunte, iar pentru a avea un ten ferm şi un contur facial întinerit, I s-a injectat acid hialuronic în pomeţi şi în anumite zone cheie”, declară Giulia Anghelescu.

După un consult, medicul estetician Iancu Morad a decis că mama Giuliei, Mihaela Anghelescu, are nevoie de mici ajustări ale conturului feţei cu Botox şi acid hialuronic, pentru ca tenul ei să arate mai tânăr şi mult mai fresh.