News

Transformarea lui Yasmine Bleeth. Cum arată acum starul din Baywatch, la 20 de ani de când a renunţat la actorie

Transformarea lui Yasmine Bleeth. Cum arată acum starul din Baywatch, la 20 de ani de când a renunţat la actorie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

O mai recunoşti sau nu? Yasmine Bleeth, starul din Baywatch, a fost surprinsă la aproape 20 de ani de când a renunţat la actorie. 

Yasmine Bleeth a devenit cunoscută publicului larg după ce a jucat în filmul Baywatch. A interpretat scene alături de Pamela Anderson şi alte staruri ale acelui moment. Iată ce rapid au trecut anii, ce transformată e acum, mai ales că a renunţat şi la celebritate.

Fosta actriţă a fost văzută pentru prima dată în public, la aproximativ 20 ani de când a renunţat la Hollywood. În vârstă de 51 de ani, Yasmine Bleeth nu mai seamănă aproape deloc cu Caroline Holden în anii 1990, personajul căreia ea i-a dat viaţă. Nu mai are nici forme provocatoare, nici zâmbetul sclipitor de altădată. 

Aceasta a fost surprinsă zilele trecute când îşi plimba câinele. Transformarea este vizibilă, acum se poate observa în imagini că are multe kilograme în plus şi poartă haine largi. 

 

Toate starurile care au jucat în Baywatch s-au transformat de-a lungul anilor. Unele încă au o carieră în actorie, altele au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

 

Yasmine Bleeth a avut probleme cu drogurile

Viaţa starului din Baywatch nu a fost una uşoară. Aceasta a avut probleme cu drogurile şi tocmai din această cauză cariera ei în actorie s-a destrămat. Actriţa a luat măsuri drastice când a văzut că e dependentă, s-a internat într-o clinică de reabilitare.

Anul 2001 a fost unul şi mai dificil pentru ea, poliţia a găsit cocaină în maşina ei, în urma unui accident auto. A fost condamnată la 100 de ore de serviciu în folosul comunităţii. La reailitare l-a cunoscut pe Paul Cerrito cu care s-a căsătorit în august 2002. Cei doi încă sunt căsătoriţi. 

Foto: Profimedia