Lifestyle

Transformarea spectaculoasă a lui Carmen Avram. Cum a reuşit să slăbească atât de mult?

Transformarea spectaculoasă a lui Carmen Avram. Cum a reuşit să slăbească atât de mult? camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Fosta vedetă a Antenei 3 a trecut printr-o schimbare uluitoare în ultimul an. Care e secretul său?

Carmen Avram, jurnalistă reputată, cu o vastă experienţă şi realizatoare a multi-premiatei emisiuni de investigaţii "În premieră" de la Antena 3, a uimit pe toată lumea când a anunţat că renunţă la presă pentru politică. Iar anul acesta a candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare, astăzi ocupând un post la Bruxelles.

"Mi-am dorit din 2014 să mă duc să candidez la europarlamentare pentru că am stat acolo (la Bruxelles, n.r.) şase luni în 2007 şi mi s-a părut foarte important. Soţul meu (Adrian Ursu, n.r.) îmi spunea că e prea devreme. A venit prin cineva o ofertă de la PSD, după care m-am întâlnit cu domnul Dragnea, care mi-a făcut propunerea şi eu am zis OK, coincide cererea cu oferta", recunoştea Carmen Avram într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

"Aş vrea să schimb discursul ăsta antiromânesc din Parlamentul European", spune cea care a ajuns, într-adevăr, la Bruxelles, în comisia de agricultură, după alegerile din mai.

În afară de schimbarea domeniului de activitate, am remarcat şi o schimbare radicală la nivel fizic. Dacă altădată Carmen Avram avea o statură mai atletică şi era tunsă scurt, cu părul castaniu, între timp a slăbit extrem de mult, este blondă şi are părul cârlionţat.

În cadrul unui interviu pentru DCNews, Carmen Avram a dezvăluit unul dintre secretele sale: "Am o reţetă de slăbire. Am descoperit o doamnă care face un masaj absolut extraordinar. Am recomandat-o la foarte multă lume şi doamnele au avut rezultate instantaneu. Face un soi de masaj limfatic foarte dur şi începi să vezi cum te topeşti, aşa. Nu e un singur caz, am văzut mai multe doamne cărora le-am recomandat-o. În rest, am văzut-o pe Jane Fonda care spunea că nu mănâncă pâine deloc. Şi dacă te uiţi la ea cum arată, parcă îţi vine să nu mai mănânci. Cred că lipsa de pâine e o soluţie. Şi apă, multă apă. Asta a funcţionat la mine. Şi mersul pe jos. Întotdeauna în deplasări, când plecam undeva, mă întoarcem cu trei, patru, cinci kilograme mai puţin". (minutul 58)

Carmen Avram s-a născut la 8 martie 1966 la Vişeul de Sus, Maramureş. Înainte de Revoluţie a fost inginer de drumuri, căi ferate şi poduri, apoi profesor de matematică la Iaşi. A intrat în presă în 1991, fiind întâi corector la săptămânalul „Expres Magazin", apoi jurnalist la „Evenimentul Zilei". Între 1996 şi 2010 a lucrat la Pro TV. Din martie 2011, a fost realizator al emisiunii „În premieră", la Antena 3, şi director editorial al acestui post.