News

Transformări şocante de siluetă! Vedete care au slăbit foarte mult

de admin

Transformări şocante de siluetă! Vedete care au slăbit foarte mult

Anul 2014 a fost anul transformărilor în rândul celebrităţilor, care s-au pus pe treabă şi au hotărât să slăbească orice ar fi, mai ales că multe dintre ele luptă cu kilogramele de ani buni. Zis şi făcut, au trecut la fapte şi acum le vedem în adevărata lor formă, unele poate prea slabe, într-adevăr. Care au fost vedetele care au slăbit foarte mult în ultimul timp?

Jessica Simpson

Obsedată de greutatea ei peste normal, mai ales după ce a născut primul, dar şi al doilea ei copil, blonda a decis că nu se mai poate astfel şi a muncit enorm pentru a slăbi extrem de mult, după cum vedem în toate fotografiile ei actuale. A devenit şi imaginea brandului Weight Watchers, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Acum are 57 de kilograme, după ce a slăbit 30!

Christina Aguilera

O altă transformare de siluetă faimoasă este a cântăreţei de 34 de ani, şi ea mamă, care arată mult mai bine de când a slăbit, după naşterea celui de-al doilea ei copil cu logodnicul Matthew Rutler. Christina a slăbit 25 kg – deşi unii spun că 40 – cu sport şi dietă riguroase şi se menţine foarte bine!

Jennifer Hudson

O altă transformare este a artistei de culoare de 33 de ani, care a născut în 2009 şi care s-a tot îngrăşat de-a lungul timpului. Tot de-a lungul timpului, recent, a urmat un program intens de slăbit, fără a se înfometa ori a-şi face rău şi a slăbit 40 kg, ajungând acum la 70.

Kirstie Alley

Actriţa de 63 de ani a slăbit foarte mult, arătând o figură zveltă mai ales datorită unor programe de slăbit eficiente. Mai întâi, a slăbit aproape 35 kg, apoi a luat iar în greutate, urmând ca în aprilie anul trecut să mai slăbească 15 kg.

Janet Jackson

Şi cântăreaţa de 49 de ani a reuşit să slăbească considerabil. Dacă în 2006 ajunsese la 90 de kilograme, acum are mai puţin cu aproape 30 kg, datorită unui program de nutriţie specializat în alimentaţia cu produse slab glicemice.

FOTO GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare