News

Traseul morţii: s-a aflat unde se ducea Răzvan Ciobanu înainte de accident! Scopul este unul incredibil VIDEO

Traseul morţii: s-a aflat unde se ducea Răzvan Ciobanu înainte de accident! Scopul este unul incredibil VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Săptămâna trecută, traseul urmat de Răzvan Ciobanu înainte de a muri a fost reconstituit de întreaga presă, însă unele ore au rămas în continuare un mister total.

Deşi se ştie în mare parte ce a făcut Răzvan Ciobanu la mare, înainte de a pleca cu maşina lui Iulian Cercel spre Săcele, nu se ştie exact unde voia designerul să ajungă. Dan Capatos aruncă acum bomba şi spune că este posibil ca Răzvan Ciobanu să fi vrut să meargă până la Corbu, după cum s-a mai spus şi în urmă cu două săptămâni. Însă ce să facă designerul acolo?

Iniţial, se credea că Răzvan Ciobanu voia să ajungă la Corbu pentru că acolo ar fi trebuit să fie un alt festival de muzică. Acesta nu s-a mai ţinut, însă oricum altul era scopul designerului. În emisiunea „Xtra Night Show“ au fost arătat nişte mesaje pe care Răzvan Ciobanu şi le dăduse cu un bărbat pe aplicaţia Grindr, o aplicaţie specială pentru persoanele gay.

„Cine ar vedea la prima citire acest dialog... pare unul chiar banal. În contextul ăsta, mie mi se pare de o importanţă capitală. Ăsta ar putea fi cumva o cheie a acestor evenimente pe care ne chinuim să le desluşim. Este clar că era localnic. Ce am mai înţeles vorbind zilele astea, de când am primit această discuţie, este că în momentul în care… Aşa se poartă oamenii pe aplicaţiile astea… Îşi dau întâlnire printr-un loc obscur, îmi cer scuze pentru cuvânt, şi oamenii dau drumul la treabă. Adică nu stau să se mai împrietenească prea mult“, a spus Dan Capatos.

Din câte se pare, Răzvan Ciobanu a ajuns la mare în jurul orei 04.20, iar mesajele cu bărbatul misterios şi le-a dat în jurul orei 05.12. Adică la scurt timp după ce designerul a ajuns în Mamaia! După cum se putea observa din print screen-ul arătat de Dan Capatos, între Răzvan Ciobanu şi celălalt bărbat erau 27 de kilometri, adică aproape aceeaşi distanţă care este între Mamaia şi Corbu! Iar Răzvan Ciobanu a murit în Săcele, la aproximativ 10 kilometri de Corbu.

„Răzvan Ciobanu nu face la stânga spre Ovidiu, el exact aşa a şi plecat, pe dunga roşie. Omul ăstra din mesaje trebuie identificat. Eu cred că Răzvan Ciobanu nu a greşit drumul. Eu cred că ştia drumul foarte bine, el se ducea... Asta că era drogat nu e niciun dubiu, că testele rapide l-au arătat drogat. Evident că se ducea la o întâlnire“, a afirmat Sorin Ovidiu Bălan, care a fost completat de Bordea: „Înseamnă că n-a vrut să fugă cu maşina. A vrut doar să treacă pe acolo repede, îşi face treaba şi se întoarce înapoi. Că toată lumea zicea că a fugit cu maşina la Bucureşti. Aşa, la un 30 de kilometri, e aproape, fac treaba şi m-am întors“.