Royals

“Trebuie să beau ceva!” Asta a spus Camilla după l-a întâlnit pe William pentru prima dată. Prinţul n-avea mai mult de 15 ani atunci

“Trebuie să beau ceva!” Asta a spus Camilla după l-a întâlnit pe William pentru prima dată. Prinţul n-avea mai mult de 15 ani atunci camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Pe durata întregii căsnicii cu Prinţesa Diana, Prinţul Charles a menţinut legătura cu Camilla Parker-Bowles. Iar, în 1994, viitorul Rege al Marii Britanii a recunoscut, în timpul documentarului "Charles: The Private Man, the Public Role", că a avut o relaţie amoroasă cu ea. Însă cum i-a cunoscut Camilla pe copiii lui Charles, cum a decurs prima ei întâlnire cu cel mai mare fiu al prinţului?

Când prezentatorul TV Jonathan Dimbleby l-a întrebat pe Charles dacă i-a fost fidel soţiei lui, acesta a dat un răspuns afirmativ, după care a aruncat bomba: "Până când totul s-a stricat între noi". La acea vreme, prinţul şi Diana erau deja separaţi, dar familia regală se opunea încă divorţului.

Totul s-a schimbat după interviul Prinţesei Inimilor din noiembrie 1995, când ea a spus că relaţia extraconjugală a soţului ei a contribuit la despărţirea lor: “Eram trei în acea căsnicie, aşadar era destul de aglomerat…” O lună mai târziu, Regina le-a permis celor doi soţi să divorţeze, după cum ne informează The New York Times, actele fiind finalizate în august 1996.

Dar nu numai publicul ştia de triunghiul amoros Diana-Charles-Camilla, ci şi prinţii William şi Harry. Însă, cu toate că tatăl lor avea o relaţie apropiată cu Camilla de câteva decenii bune, nu o cunoscuseră niciodată personal. Prima lor întâlnire s-a întâmplat la un an de la moartea mamei lor, iar atmosfera a fost cât se poate de tensionată.

Modifică Setările